moh3n 16 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ سلام من با این کد میام تمام ویوهای یک اکیتیویتی رو میگیرم: For Each view1 As View In Activity.GetAllViewsRecursive حالا میخواستم بدونم چطوری بیام یکی یکی این ویو هارو بگیرم و روشون عمل خاصی انجام بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yaser_b4a 131 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۵ به صورت زیر: (Sub SetTypeface(parent As Panel For Each view1 As View In parent If view1 Is Panel Then Else If view1 Is Label Then End If Next end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ دوست عزیز این کد شما میاد دستورات رو روی همه لیبل ها یا پنل ها اجرا میکنه. در صورتی که من میخوام روی هر لیبل یک دستور خاصی انجام بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، moh3n گفته است : دوست عزیز این کد شما میاد دستورات رو روی همه لیبل ها یا پنل ها اجرا میکنه. در صورتی که من میخوام روی هر لیبل یک دستور خاصی انجام بشه. خب پس چرا دیگ میخواد اتوماتیک این کارو بکنید :| همون هرکدومشو تعریف کن تو کدات و دستورتو روش اجرا کن دیگ اگ ما بد متوجه شدیم بگین دقیقا میخواید چیکار بکنید :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali-asadi 22 ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۵ شما باید موقع ساخت پنلتون براشون Tag اختصاصی بزارید اگه همچین کاری میخواید انجام بدید و بعد بوسیله تگ عمل مورد نظر رو انجام بدید For Each view1 As View In Activity.GetAllViewsRecursive If view1 Is Panel Then If view1.Tag ="panelaval" Then Else If view1.Tag ="paneldovom" Then End If End If Next بازم حس میکنم سوالتون یکم گنگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
من با این کد میام تمام ویوهای یک اکیتیویتی رو میگیرم:
For Each view1 As View In Activity.GetAllViewsRecursive
حالا میخواستم بدونم چطوری بیام یکی یکی این ویو هارو بگیرم و روشون عمل خاصی انجام بدم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.