سلام. امیدوارم همه حالشون خوب باشه. من چند مقدار دارم که هی کم و زیاد میشن و باید فراخوانی بشن ، از txt استفاده کردم ولی نشد، نمیخوام از دیتا بیس استفاده کنم. خواستم از AriaSharedPreferences استفاده کنم ولی ظاهرا نمیشه :
من یکسری پنل دارم که این پنلها مخفی و ظاهر میشن بر اساس انتخاب کاربر، حالا واسشون عدد گذاشتم مثلا
مقدار اول = 0 بود > پنل یک = مخفی مقدار اول = 1 بود > پنل یک = مرئی
مقدار دوم= 0 بود > پنل دوم= مخفی مقدار دوم= 1 بود > پنل دوم = مرئی
و به همین صورت الی آخر
این مقادیر 0 و یک رو میخوام ذخیره کنم تا کاربر بعد از اجرای دوباره برنامه یا ریستارت گوشی، تنظیمات انتخابیش نپره، مثل تنظیمات فونت و سایز فونت و...
فقط یه تفاوتی که داره اینه که گاهی این مقادیر کم وزیاد میشن یعنی : + 1 یا -1 و این مقدار ممکنه تا 10 هم بره.
ساده ترین و امن ترین روش چیه؟ بشه مقادیری رو ذخیره و فراخوانی کرد؟ ممنون
سوال
vistamobile 1,700
سلام. امیدوارم همه حالشون خوب باشه. من چند مقدار دارم که هی کم و زیاد میشن و باید فراخوانی بشن ، از txt استفاده کردم ولی نشد، نمیخوام از دیتا بیس استفاده کنم. خواستم از AriaSharedPreferences استفاده کنم ولی ظاهرا نمیشه :
من یکسری پنل دارم که این پنلها مخفی و ظاهر میشن بر اساس انتخاب کاربر، حالا واسشون عدد گذاشتم مثلا
مقدار اول = 0 بود > پنل یک = مخفی مقدار اول = 1 بود > پنل یک = مرئی
مقدار دوم= 0 بود > پنل دوم= مخفی مقدار دوم= 1 بود > پنل دوم = مرئی
و به همین صورت الی آخر
این مقادیر 0 و یک رو میخوام ذخیره کنم تا کاربر بعد از اجرای دوباره برنامه یا ریستارت گوشی، تنظیمات انتخابیش نپره، مثل تنظیمات فونت و سایز فونت و...
فقط یه تفاوتی که داره اینه که گاهی این مقادیر کم وزیاد میشن یعنی : + 1 یا -1 و این مقدار ممکنه تا 10 هم بره.
ساده ترین و امن ترین روش چیه؟ بشه مقادیری رو ذخیره و فراخوانی کرد؟ ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.