mr.ehsan8001 57 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان اموزشی برای کاستوم اکشن بار سراغ ندارید؟ من کل اموزش هارو تست کردم همیشه برنامه فورس کلوز میشه و هر چی گشتم راه حلی پیدا نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ سلام. برای راستچین شدن که باید توی Manifest کد Suppurtrtl رو True قرار بدید. و اگر خواستید خودتون هم بدون نیاز به کار بالا، می تونید به Toolbar ویو اضافه کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.ehsan8001 57 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ راستچین کردن و همینطور فونت هم روش اعمال نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ از کارهایی که از طریق این کتابخانه ی کاملا اختصاصی می شود انجام داد میتوان به موارد زیر اشاره کرد :راست چین کردن اجزای تولبارتغییر رنگ ، سایز ، فونت تایتل و ساب تایتلراست چین کردن آیکون سرچ ویوراست چین کردن سرچ ویوتغییر رنگ، ساز و فونت سرچ ویونکته : در صورت آپدیت شدن کتابخانه تمامی نسخه ها برای خریداران به صورت رایگان آپدیت خواهد شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ در 7 دقیقه قبل، mr.ehsan8001 گفته است : سلام دوستان اموزشی برای کاستوم اکشن بار سراغ ندارید؟ من کل اموزش هارو تست کردم همیشه برنامه فورس کلوز میشه و هر چی گشتم راه حلی پیدا نکردم. چرا کاستوم؟ از Appcompat استفاده کن هم بهتره هم استاندارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، محمـد گفته است : از کارهایی که از طریق این کتابخانه ی کاملا اختصاصی می شود انجام داد میتوان به موارد زیر اشاره کرد :راست چین کردن اجزای تولبارتغییر رنگ ، سایز ، فونت تایتل و ساب تایتلراست چین کردن آیکون سرچ ویوراست چین کردن سرچ ویوتغییر رنگ، ساز و فونت سرچ ویونکته : در صورت آپدیت شدن کتابخانه تمامی نسخه ها برای خریداران به صورت رایگان آپدیت خواهد شد داداچ اشتباه میزنی این ماله بیسیکه تاپیک اندروید استودیو در 2 ساعت قبل، mr.ehsan8001 گفته است : راستچین کردن و همینطور فونت هم روش اعمال نمیشه پی ویتو چک کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، mr.ehsan8001 گفته است : راستچین کردن و همینطور فونت هم روش اعمال نمیشه تو Stackeflow جوابتو پسدا میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.ehsan8001 57
سلام دوستان اموزشی برای کاستوم اکشن بار سراغ ندارید؟
من کل اموزش هارو تست کردم همیشه برنامه فورس کلوز میشه و هر چی گشتم راه حلی پیدا نکردم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.