bakhtiaran 84 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ بالاخره امروز ساز اندروید رو هم درستش کردم. کلا 12روز ساختنش زمان برد واسم.شامل 1067 خط کد هستش که البته خیلی هاش میشه با کپی کردن گذاشت.البته بیشتر واسه این ساختم که خودم نوازنده ارگ هم هستم دوس داشتم یکی بسازم. رابط کاربری تقریبا نزدیکه به ارگ واقع.قابلیت مولتی تاچ هم داره. https://cafebazaar.ir/app/sazirani.ac.ir/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ عالیه موفق باشین فقط توی نسخه بعد یک مقدار بیشتر روی طراحی و رنگبندیش کار کنین ک جذب کنه کاربر رو موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ خوبه این مدل برنامه ها ک با موزیک در ارتباطن کمک می کنه ک از موزیک و صدا توی برنامه های بعدی استفاده بشه و کلاس کار بیاد بالا. خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ دوســت عزیز عالیه یه پیشنهاد میدم بهت داداش سعی کن اون ریتم و این حرفا از ایکون استفاده کنی میتونی حتی پوسته ی ارگ رو بسازی گوگل بزنی هم هست راستی روی PAD هاش اسم نت هارو بنویس منظورم انگلیسیش هستش A B C D E F G و اینا .. بهتر میشه موفق باشی خوشم اومد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۵ سلام عالی ولی رو گرافیک بیشتر کار کنین گرافیک حرف اول رو میزنه موفق باشین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۵ منم میگم عالی و بهتون تبریک میگم ایده و رابط کاربری خیلی خوب و عالی هستش فقط رو گرافیک و رنگ بندی حتما کار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.