soosmarrr 13 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 سلام به همه من می خوام یک برنامه بسازم که یه صفحه اصلی داشته باشه و چندتانه منو برای ورود به مطالب و یک مطلب که متن وصوت سوره یاسبن رو پخش اگه میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 سلام اینطور که به نظر میرسه باید مراحل طراحی یک برنامه رو از ابتدا مطالعه بفرمایید سوالی که مطرح فرمودید بسیار کلی هست و از بخشهای ایده طراحی برنامه نویسی و ... تشکیل میشه پیشنهاد میکنم چیزی رو که میخاید بسازید و در ذهن شما هست با یک نرم افزار رسم کنید تا حد ممکن راهنمایی خواهیم کرد اگر هم نومنه ای مد نظر دارید لینک بدید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 سوالتون خیلی عجیبه دوست عزیز به نظر میاد با ابتدائیات برنامه نویسی آشنایی ندارید و فقط یک ایده دارید بهتره بخش آموزش ها رو از ابتدا دنبال کنید. یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soosmarrr 13
سلام به همه من می خوام یک برنامه بسازم که یه صفحه اصلی داشته باشه و چندتانه منو برای ورود به مطالب و یک مطلب که متن وصوت سوره یاسبن رو پخش اگه میشه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.