solmos36 69 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ سلام میخوام اطلاعات جیسون زیر رو خروجی بگیرم بلدم جسون تو د رتو و معمولی روخروجی بگیرم تو بیسیک ولی این اولش معمولیه وسطش یه پارامتر داخلش اضافه شده گیجم کرده؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ کد زیر رو تو یکی از برنامه هام من استفاده کردم کد تودرتو رو یه بار از طریق map به لیست تبدیل و هر کدوم از آیتم های لیست رو دوباره دادم به Map بعد مقادیر داخلش رو که لازم داشتم گرفتم json.Initialize(str) Dim m As Map m=json.NextObject ToastMessageShow(m.Get("Message"),True) Dim lst As List=m.Get("Data") m=lst.Get(0) ToastMessageShow(m.Get("id"),True) مقدار data تو در تو بوده و مقدار id رو از اون استخراج کردم در کل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۵ تشکرازدوستی که پاسخ دادند این رو از سایت اصلی پیدا کردم بسیار چیز خوب و کار راه اندازی هست حتما کسانیکه جیسون کار میکنن دان کنن کد های جیسون روبهش میدی و خروجی بیسیک رو بهت میده: https://www.b4x.com/android/forum/threads/jsontree-tool-to-help-with-json-parsing-b4a-b4j.35963/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
solmos36 69
سلام میخوام اطلاعات جیسون زیر رو خروجی بگیرم
بلدم جسون تو د رتو و معمولی روخروجی بگیرم تو بیسیک
ولی این اولش معمولیه وسطش یه پارامتر داخلش اضافه شده گیجم کرده؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.