azad222 33 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 سلام از چه شبیه سازی استفاده کنم که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم بشه فارسی داخلش نوشت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 در 22 دقیقه قبل، azad222 گفته است : سلام از چه شبیه سازی استفاده کنم که هم سرعت خوبی داشته باشه و هم بشه فارسی داخلش نوشت؟ نوکس اپ پلیر سرعت خوبی داره و فارسی هم میشه داخلش نوشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 به نظر من خود گوشی رو با وایرلس به عنوان شبیه ساز استفاده کنید. هم سرعت در نصب هم پشتیبانی از فارسی هم اینکه برنامه در گوشی اجرا میشه و راحت تر بهش دسترسی دارین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 2 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، 2016 من که خودم خیلی وقته از این استفاده میکنم، از فارسی هم پشتیبانی میکنه: http://www.leapdroid.com/download.php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.