mobah 132 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 عرض ادب میخواستم گت المنت را انجام بدم ولی نمیدونم چکار کنم کد HTML : <h1 itemprop="name">ماکت با مقوا ماکت</h1> بنده هم اینطوری نوشتم WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('itemprop',true,document.getElementsByTagName('itemprop')[0].innerText)") و رویداد را در لول 2 اجرا کنم و نمایش دهم : Sub itemprop(today As String) Label2.Text = today End Sub ولی هنگام اجرا چیزی نمیبینم مشکل کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 ارسال شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 بنده لینک رو ارسال کردم اگر نیاز هست بازم ارسال کنم در کل کد را در پست اول ارائه کردم ولی اگر راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 سلام لینک سایت محبت میکنید بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mobah 132
عرض ادب
میخواستم گت المنت را انجام بدم ولی نمیدونم چکار کنم
کد HTML :
بنده هم اینطوری نوشتم
WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('itemprop',true,document.getElementsByTagName('itemprop')[0].innerText)")
و رویداد را در لول 2 اجرا کنم و نمایش دهم :
Sub itemprop(today As String) Label2.Text = today End Sub
ولی هنگام اجرا چیزی نمیبینم
مشکل کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.