alimo 138 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 سلام به همه دوستان چجوری می تونم این گزینه را به صورت پیش فزض هنگام نصب برنامه فعال کنم؟ عکس پسوست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 نه این فقط با نوتیفیکیشن سرویس پایدار می کنه ! تنها راهش فقط این که اون گزینه فعال باشه البته تو رابط کاربری ایمولیشن چون به هر صورت سرویس می بنده بعد از بسته شدن اکتویتی برنامه (حتی توقسمت Service_Destroy هم نمی ره سرویس ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 329 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 یعنی میخوای مقدارش ذخیره بمونه ؟؟؟ فک کنم با کتابخانه ی AriaPerfermence اگه درست نوشته باشمش میشه چون قابلیت ذخیره مقدار Bolean و این چیزا رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 می خوام اون گزینه که هنگام نصب برنامه می یاد یعنی فعال بودن برنامه درپس زمینه فعال شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 329 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، 2016 خوب میتونین از کتابخانه ی AriaPerfermence کار کنین آموزش کار باهاش توی انجمن هم موجوده فقط کافیه جستجو کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 نه همه ی این کار را کرده بودم(حتی پیشرفته تر شو) ولی اصلا جواب نمی ده تنها را هش اینه این گزینه رو به صورت پیش فرض فعال بشه تو خیلی از برنامه ها دیدم که به صورت پیش فرض این گزنه فعال است لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 در هم اکنون، alimo گفته است : نه همه ی این کار را کرده بودم(حتی پیشرفته تر شو) ولی اصلا جواب نمی ده تنها را هش اینه این گزینه رو به صورت پیش فرض فعال بشه تو خیلی از برنامه ها دیدم که به صورت پیش فرض این گزنه فعال است ببین این بدردت می خوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 این تاپیک تقریبا جواب داده اگر سوالی بود باز بپرید از بنده تو همین تاپیکی که درست کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alimo 138
سلام به همه دوستان
چجوری می تونم این گزینه را به صورت پیش فزض هنگام نصب برنامه فعال کنم؟
عکس پسوست شد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.