reza644 435 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 سلام میخوام فقط یکی از اکتویتی هام تمشون با بقیه فرق کنه چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 مثلا همه اکتیویتی ها holo.light باشه بعدش یکدونش فقط black باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 سلام SetActivityAttribute(اسم اکتیویتی,android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 در هم اکنون، reza644 گفته است : سلام میخوام فقط یکی از اکتویتی هام تمشون با بقیه فرق کنه چیکار کنم؟ می تونی از این کد ها در رویداد استارت اکتیویی مورد نظرت استفاده کنی Activity.Color = Colors.Red Activity.Background = عکس بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza644 435 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 منظورم قالب اکتیویتیه نه زمینش در 12 ساعت قبل، softir گفته است : می تونی از این کد ها در رویداد استارت اکتیویی مورد نظرت استفاده کنی Activity.Color = Colors.Red Activity.Background = عکس بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 5 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، 2016 در هم اکنون، reza644 گفته است : منظورم قالب اکتیویتیه نه زمینش منظورت لایه یا اکتیویتی نیست ؟ من از جملت این رو فهمیدم پس زیاد توضیح بده تا بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza644 435
سلام
میخوام فقط یکی از اکتویتی هام تمشون با بقیه فرق کنه
چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.