devvv 168 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیزم من در سایت گیت هاب یه سورسی برای جاوا برخوردم: Anti Virus Master.zip حالا از شما میخوام بپرسم که میشه این کد ها رو در B4A استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید دوستان ممنون از تمام انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 سلام من که نتونستم دانلود کنم ولی اگر چیزی خواستی توضییح بده بگو مثلا من می خوام نرم افزار این یا آن کار رو انجام بده ..... تا ما بتونیم به شما کمک کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 6 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2016 ببین شما نمیتونی یه سورس کامل جاوا رو تبدیل به کدهای بیسیک کنی اما میتونی هر تیکه کد کاربردی رو تبدیل به کتابخونه بیسیک کنی و خیلی راحت استفاده کنی، به همین خوشمزگی واسه تبدیل کد جاوا به بیسیک هم این تاپیک رو ببین تا متوجه بشی چی میگم: ساخت کتابخانه برای B4A با eclipse لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esie20 0 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 با سلام دوستان کسی میتونه کمکم کنه کد سورس b4a برای hide و unhide کردن آیکن برنامه ها با شماره گیری یک شماره خاص را میخوام لازم به ذکر است که با AddReplacement(android.intent.action.MAIN, unused_action) به مانیفست برنامه قبل از open شدن مخفی میشود و در این حالت سرویس ها کار نمیکنند لذا: 1- کسی سورس کد مربوطه را بلده ؟ 2- ایا میشه پس از باز شدن برنامه , آنرا مخفی کند؟ 3- آیا کسی هست کد جاوا را به کد b4a تبدیل کنه و در حق من بزرگواری کرده باشه؟ -لینک سورس کد مربوطه در جاوا : Android hide/unhide app icon programmatically - Stack Overflow دوستان بنده در حد صدم درصد از برنامه نویسی هم بلد نیستم پس اگه سوالم اشتباه بوده یا هر اشتباه دیگه را ببخشید و اگه میتونین راهنماییم کنید - ضمنا اگه کسی از دوستان با جاوا برنامه اندرویدی ساخته و بلده , لطفا بهم پیام بده تابنده عرایضم را خدمتشان بیان کنم esie20@yahoo.com یک دنیا ممنونم از تمامی دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
devvv 168
سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیزم من در سایت گیت هاب یه سورسی برای جاوا برخوردم:
Anti Virus Master.zip
حالا از شما میخوام بپرسم که میشه این کد ها رو در B4A استفاده کرد لطفا راهنمایی کنید دوستان
ممنون از تمام انجمن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.