porya 959 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۵ کتابخانه CircleMenu مشاهده فایل به نام خدا کتابخانه CircleMenu سلام با این کتابخونه میتونید منوی دایره ای خیلی زیبا مانند تصویر زیر بسازید توضیح خاصی نداره این کتابخونه از لینک زیر رپ شده و امیدوارم براتون مفید بوده باشه. https://github.com/Hitomis/CircleMenu ارسال کننده porya ارسال ۱۶/۱۱/۰۸ دسته کتابخانه ها 8 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ سلام فکرکنم سورس ایراد داره وقتی برنامه رو تو گوشی ریختم سریع فورس کلوز شد 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/08/18, 15:12:19، porya گفته است : کتابخانه CircleMenu مشاهده فایل ارسال کننده porya ارسال ۱۶/۱۱/۰۸ دسته کتابخانه ها نمیشه آیتم های منو رو کم و زیاد کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، Hamed Sabet Farhadi گفته است : نمیشه آیتم های منو رو کم و زیاد کرد؟ در حال حاضر خیر ولی سعی میکنم بهش اضافه کنم... 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۵ سلام دوستان نسخه دوم کتابخونه CircleMenu منتشر شد. تو این نسخه قابلیت اضافه و کم کردن آیتم و افزایش یا کاهش اندازه ویو اضافه شده است. موفق باشید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/08/25, 12:26:00، porya گفته است : سلام دوستان نسخه دوم کتابخونه CircleMenu منتشر شد. تو این نسخه قابلیت اضافه و کم کردن آیتم و افزایش یا کاهش اندازه ویو اضافه شده است. موفق باشید. باسلام ممنونم پوریا جان یه سوال میشه لطف کنی بگی رویداد کلیک تک تک ایتم های این منو رو چه جور تعریف کنم که هر کدام کار خاصی انجام بده ، مثلا اکتیوتی خاصی رو باز کنه یا عملیاتی رو انجام بده ، نمونه سورس باشه کاملا گیج شدم نمیدونم چه جوریه سپاس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، hussein1 گفته است : باسلام ممنونم پوریا جان یه سوال میشه لطف کنی بگی رویداد کلیک تک تک ایتم های این منو رو چه جور تعریف کنم که هر کدام کار خاصی انجام بده ، مثلا اکتیوتی خاصی رو باز کنه یا عملیاتی رو انجام بده ، نمونه سورس باشه کاملا گیج شدم نمیدونم چه جوریه سپاس سلام تو رویداد زیر هر ایتمی که انتخاب میکنی یه عددی رو بخودشون نسبت میدن بعد میتونی بگی هر ایتمی که کلیک شد چیکار کنه. Sub eventName_onMenuSelected(index As Int) select index case 0 your code case 1 your code . . . . End Select End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/08/30, 15:19:39، porya گفته است : سلام تو رویداد زیر هر ایتمی که انتخاب میکنی یه عددی رو بخودشون نسبت میدن بعد میتونی بگی هر ایتمی که کلیک شد چیکار کنه. Sub eventName_onMenuSelected(index As Int) select index case 0 your code case 1 your code . . . . End Select End Sub با سلام پوریا جان ممنونم بابت کتابخانه بسیار زیبا و کاربردی ببخش با سوالاتم کلافه ات کردم برای یکی از ایتم ها ورود به اکتیوتی خاصی رو تعریف کردم وقتی روش میزنم درست عمل میکنه اما انیمیشن چرخش دکمه رو اجرا نمیکنه و سریع وارد اکتیوتی میشه اگر بخام اجرای کامل انیمیشن چرخش ایتم و بعد اکتیوتی خاص اجرا شه چه کد و رویدادی لازم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/08/25, 00:56:00، porya گفته است : سلام دوستان نسخه دوم کتابخونه CircleMenu منتشر شد. تو این نسخه قابلیت اضافه و کم کردن آیتم و افزایش یا کاهش اندازه ویو اضافه شده است. موفق باشید. پوریا جان چند تا پیشنهاد که باعث میشه این کتابخونه تک بشه بین کتابخونه هایی در این رابطه: - لطفا زیر دکمه ها سایه متریال اضافه کنید (از لحاظ زیبایی واقعا ارتقاء پیدا می کنه، مثل سایه فلوتینگ اکشن باتن) - وقتی روی دکمه کلیک می کنیم و منو باز میشه ، لطفا اگر امکان داره پس زمینه بلور بشه.(مثل دستورات ایر کامند توی سری نوت سامسونگ) - و آخرین پیشنهاد اینه که وقتی دکمه رو توی هر قسمتی از صفحه جاسازی می کنیم ، وقتی روش کلیک میشه بیاد وسط صفحه (سنتر) منو باز بشه و وقتی بسته میشه دوباره سر مکان قبلی که جاسازی کرده بودیم برگرده... زمانی که این قابلیت ها هم اضافه بشه ، داخل قسمت فروشگاه با هر قیمتی قرار بدید واقعا ارزشش رو داره...(هر چند الان هم عالی هست و تشکر می کنیم بابت این کتابخونه) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۵ باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز توی پروژه ام از کتابخانه circlemenu استفاده کردم برای یکی از ایتم ها ورود به اکتیوتی خاصی رو تعریف کردم وقتی روش میزنم درست عمل میکنه اما انیمیشن چرخش دکمه رو اجرا نمیکنه و سریع وارد اکتیوتی میشه اگر بخام اجرای کامل انیمیشن چرخش ایتم و بعد اکتیوتی خاص اجرا شه چه کد و رویدادی لازم؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/08/30, 03:49:39، porya گفته است : سلام تو رویداد زیر هر ایتمی که انتخاب میکنی یه عددی رو بخودشون نسبت میدن بعد میتونی بگی هر ایتمی که کلیک شد چیکار کنه. Sub eventName_onMenuSelected(index As Int) select index case 0 your code case 1 your code . . . . End Select End Sub کسی هست جواب بده حدود 1 ماه سوال پرسیدم کسی جواب نمیده توی پروژه ام از کتابخانه circlemenu استفاده کردم برای یکی از ایتم ها ورود به اکتیوتی خاصی رو تعریف کردم وقتی روش میزنم درست عمل میکنه اما انیمیشن چرخش دکمه رو اجرا نمیکنه و سریع وارد اکتیوتی میشه اگر بخام اجرای کامل انیمیشن چرخش ایتم و بعد اکتیوتی خاص اجرا شه چه کد و رویدادی لازم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/09, 20:31:14، hussein1 گفته است : باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز توی پروژه ام از کتابخانه circlemenu استفاده کردم برای یکی از ایتم ها ورود به اکتیوتی خاصی رو تعریف کردم وقتی روش میزنم درست عمل میکنه اما انیمیشن چرخش دکمه رو اجرا نمیکنه و سریع وارد اکتیوتی میشه اگر بخام اجرای کامل انیمیشن چرخش ایتم و بعد اکتیوتی خاص اجرا شه چه کد و رویدادی لازم؟ پوزش از آقا پوریا ، بنده مطلب رو اشتباهی درک کرده بودم ، خودم چند روزیه دارم رو چرخش باتن دایره ای شکل کار میکنم ، یک روش پیدا کرده بودم که هول شدم و فکر کردم ، از همون مطلبه و خواستم جواب بدم تا مشکل دوستمون حل شه. بازم معذذت میخوام 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahrokhnazari 110 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ رویداد animation_end نداره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/22, 21:23:22، hussein1 گفته است : کسی هست جواب بده حدود 1 ماه سوال پرسیدم کسی جواب نمیده توی پروژه ام از کتابخانه circlemenu استفاده کردم برای یکی از ایتم ها ورود به اکتیوتی خاصی رو تعریف کردم وقتی روش میزنم درست عمل میکنه اما انیمیشن چرخش دکمه رو اجرا نمیکنه و سریع وارد اکتیوتی میشه اگر بخام اجرای کامل انیمیشن چرخش ایتم و بعد اکتیوتی خاص اجرا شه چه کد و رویدادی لازم؟ سلام ببینید برای اینکه انیمیشن بصورت کامل اجرا بشه شما بیا کارهای زیر رو انجام بده... اول یه متغییر تو Sub Globals بساز... Sub Globals Dim i As Int End Sub بعدش بیا تو رویداد انتخاب منو ها onMenuSelected اون متغییری که تعریف کردی رو برابر index منوها انتخاب شده قرار بده مثل زیر... Sub c_onMenuSelected(index As Int) i = index End Sub حالا بیا تو رویداد onMenuClosed دستورات زیر رو قرار بده یعنی از اون متغییری که تعریف کردی استفاده کن با این روش هر وقت انیمیشن تموم شه دستور مورد نظرتو رو اجرا میکنه... Sub c_onMenuClosed select i case 0 دستور مورد نظر case 1 دستور مورد نظر . . . . End Select End Sub در 3 ساعت قبل، shahrokhnazari گفته است : رویداد animation_end نداره؟ خیر 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/24, 10:37:29، porya گفته است : سلام ببینید برای اینکه انیمیشن بصورت کامل اجرا بشه شما بیا کارهای زیر رو انجام بده... اول یه متغییر تو Sub Globals بساز... Sub Globals Dim i As Int End Sub بعدش بیا تو رویداد انتخاب منو ها onMenuSelected اون متغییری که تعریف کردی رو برابر index منوها انتخاب شده قرار بده مثل زیر... Sub c_onMenuSelected(index As Int) i = index End Sub حالا بیا تو رویداد onMenuClosed دستورات زیر رو قرار بده یعنی از اون متغییری که تعریف کردی استفاده کن با این روش هر وقت انیمیشن تموم شه دستور مورد نظرتو رو اجرا میکنه... Sub c_onMenuClosed select i case 0 دستور مورد نظر case 1 دستور مورد نظر . . . . End Select End Sub خیر تشکر فراوان پوریاجان عید شما مبارک 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/24, 10:37:29، porya گفته است : سلام ببینید برای اینکه انیمیشن بصورت کامل اجرا بشه شما بیا کارهای زیر رو انجام بده... اول یه متغییر تو Sub Globals بساز... Sub Globals Dim i As Int End Sub بعدش بیا تو رویداد انتخاب منو ها onMenuSelected اون متغییری که تعریف کردی رو برابر index منوها انتخاب شده قرار بده مثل زیر... Sub c_onMenuSelected(index As Int) i = index End Sub حالا بیا تو رویداد onMenuClosed دستورات زیر رو قرار بده یعنی از اون متغییری که تعریف کردی استفاده کن با این روش هر وقت انیمیشن تموم شه دستور مورد نظرتو رو اجرا میکنه... Sub c_onMenuClosed select i case 0 دستور مورد نظر case 1 دستور مورد نظر . . . . End Select End Sub خیر سلام پوریا جان واقعا ممنون که صبورانه تک تک سوالات رو به نحو احسنت جواب میدی خسته نباشی عزیز یه سوال از خدمتتون دارم و اینه که طبق کدهای شما عمل کردم انیمیشن اجرا و بعد از به پایان رسیدن انیمیشن کد تعریف شده هریک از باتن ها اجرا میشه فقط یه مشکلی هست گویا ایندکس باتن مرکزی با باتن فرعی بالایی یکی هست باتن مرکزی کار باتن فرعی بالایی رو انجام و تکرار میکنه لطف کنید این مشکل رو برطرف کنی یه دنیا سپاسگزار میشم چون نمیخام باتن مرکزی کدی اجرا کنه یا اگر هم اجرا بکنه تکرار کد باتن فرعی بالایی نباشه لطفا خودتون تست کنید راه حل رو مرحمت کنی که بسیار مورد نیاز است اجرت با پروردگار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/09/23, 23:07:29، porya گفته است : سلام ببینید برای اینکه انیمیشن بصورت کامل اجرا بشه شما بیا کارهای زیر رو انجام بده... اول یه متغییر تو Sub Globals بساز... Sub Globals Dim i As Int End Sub بعدش بیا تو رویداد انتخاب منو ها onMenuSelected اون متغییری که تعریف کردی رو برابر index منوها انتخاب شده قرار بده مثل زیر... Sub c_onMenuSelected(index As Int) i = index End Sub حالا بیا تو رویداد onMenuClosed دستورات زیر رو قرار بده یعنی از اون متغییری که تعریف کردی استفاده کن با این روش هر وقت انیمیشن تموم شه دستور مورد نظرتو رو اجرا میکنه... Sub c_onMenuClosed select i case 0 دستور مورد نظر case 1 دستور مورد نظر . . . . End Select End Sub خیر سلام پوریا جان واقعا ممنون که صبورانه تک تک سوالات رو به نحو احسنت جواب میدی خسته نباشی عزیز یه سوال از خدمتتون دارم و اینه که طبق کدهای شما عمل کردم انیمیشن اجرا و بعد از به پایان رسیدن انیمیشن کد تعریف شده هریک از باتن ها اجرا میشه فقط یه مشکلی هست گویا ایندکس باتن مرکزی با باتن فرعی بالایی یکی هست باتن مرکزی کار باتن فرعی بالایی رو انجام و تکرار میکنه لطف کنید این مشکل رو برطرف کنی یه دنیا سپاسگزار میشم چون نمیخام باتن مرکزی کدی اجرا کنه یا اگر هم اجرا بکنه تکرار کد باتن فرعی بالایی نباشه لطفا خودتون تست کنید راه حل رو مرحمت کنی که بسیار مورد نیاز است اجرت با پروردگار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۵ کسی هست جواب مردم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.