hamidspeed 20 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سلام من میخوام تو برنامه یه عکس از گالری انتخاب کنم و وقتی که انتخاب کردم عکس به صورت خودکار گرد بشه هرکی میتونه کمک کنه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ کسی نیست یکم بیشتر راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۵ درود ببینید من فقط عنوان تاپیک و پست اول رو خوندم... جواب شما میشه این : عکس که انتخاب شد بالاخره قراره نشون داده بشه دیگه... درسته ؟ خب میتونید کتابخونه AriaPhotoshop رو توی انجمن جست و جو کنید و به این صورت کار کنید : Sub Globals Dim aria As AriaPhotoshp Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") aria.Initialize("aria") End Sub Sub Button1_Click ImageView1.SetBackgroundImage(aria.RoundCorner(LoadBitmap(File.DirAssets,"38958673506699798809.jpg"),200)) End Sub عکس رو براتون گرد میکنه... موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ تکه کد دایره ای کردن Bitmap (تصویر) شما Sub GetRoundBitmap(Bmp As Bitmap) As Bitmap nativeMe.InitializeContext Return nativeMe.RunMethod("getRoundBitmap",Array(Bmp)) End Sub #If Java import android.graphics.Bitmap; import android.graphics.Canvas; import android.graphics.Path; import android.graphics.Rect; import android.graphics.drawable.BitmapDrawable; import android.graphics.drawable.Drawable; public static Bitmap getRoundBitmap(Bitmap scaleBitmapImage) { int targetWidth = 1000; int targetHeight = 1000; Bitmap targetBitmap = Bitmap.createBitmap(targetWidth, targetHeight, Bitmap.Config.ARGB_8888); Canvas canvas = new Canvas(targetBitmap); Path path = new Path(); path.addCircle(((float) targetWidth - 1) / 2, ((float) targetHeight - 1) / 2, (Math.min(((float) targetWidth), ((float) targetHeight)) / 2), Path.Direction.CCW); canvas.clipPath(path); Bitmap sourceBitmap = scaleBitmapImage; canvas.drawBitmap(sourceBitmap, new Rect(0, 0, sourceBitmap.getWidth(), sourceBitmap.getHeight()), new Rect(0, 0, targetWidth, targetHeight), null); return targetBitmap; } public static Drawable getRoundDrawable(Drawable d){ Bitmap b=getRoundBitmap(((BitmapDrawable) d).getBitmap()); return new BitmapDrawable(b); } #End If توجه: کتابخونه ی JavaObject نیاز است! بزودی تکه کدهای گرفتن تصاویر مثلثی، مربعی و... رو هم میزارم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ ضمن تشکر از آقای AMiN.M7892 باید بگم که با کلاس کانواس موجود در خود بی فور به راحتی میشه هر گونه عمل گرافیکی رو به سادگی طراحی کرد کد زیر مثلا یه عکس رو گرد میکنه Dim rec As Rect rec.Initialize(0,0,200dip,200dip) cvsImage.DrawBitmap(LoadBitmap(File.DirAssets,"a.jpg"),Null,rec) cvsImage.DrawCircle(100dip,100dip,125dip,Colors.Transparent,False,50dip) هر کار دیگه گرافیکی رو میشه انجام داد انعطاف پذیری این کلاس بالاست. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ در 29 دقیقه قبل، amin.mn گفته است : ضمن تشکر از آقای AMiN.M7892 باید بگم که با کلاس کانواس موجود در خود بی فور به راحتی میشه هر گونه عمل گرافیکی رو به سادگی طراحی کرد کد زیر مثلا یه عکس رو گرد میکنه Dim rec As Rect rec.Initialize(0,0,200dip,200dip) cvsImage.DrawBitmap(LoadBitmap(File.DirAssets,"a.jpg"),Null,rec) cvsImage.DrawCircle(100dip,100dip,125dip,Colors.Transparent,False,50dip) هر کار دیگه گرافیکی رو میشه انجام داد انعطاف پذیری این کلاس بالاست. «موفق باشید.» ممنون از راهنماییتون ولی من میخوام کاربر یه عکس از گالری انتخاب کنه و اونو دایره ای شکل کنه اگه میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۵ اینم قطعه کدی که ازش استفاده میکنم Sub Process_Globals Dim cc As ContentChooser End Sub Sub Globals Dim bmp As Bitmap Private Button1 As Button Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click cc.Initialize("cc") bmp = Null cc.Show("image/*","عکس را انتخاب کنید") End Sub Sub cc_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) bmp = LoadBitmap(Dir,FileName) ImageView1.Bitmap = bmp End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidspeed 20
سلام
من میخوام تو برنامه یه عکس از گالری انتخاب کنم و وقتی که انتخاب کردم عکس به صورت خودکار گرد بشه هرکی میتونه کمک کنه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.