k20015 11 ارسال شده در 10 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، 2016 دوستان لطفا کمک کنید : من 5 تا لیبل دارم و 5 تا هم متغیر حالا میخوام کاری کنم محتویات متغییر ها به صورت رندوم بین لیبل ها پخش بشه به طوری ک محتوای لیبل ها با هم مساوی نباشه چیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 10 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، 2016 سلام خب شما با استفاده از آرایه حلقه شرط و RND میتونی پیاده سازیش کنی یکم کد نویسی داره موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مسعود دلفان آذری 52 ارسال شده در 10 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، 2016 سلام؛ اول پنج متغیر رو تعریف می کنیم: dim a, b, c, d, e as string a= label1.text b=label2.text . . . Sub Button1_Click (min, max)a=Rnd . . . End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 10 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، 2016 در هم اکنون، k20015 گفته است : دوستان لطفا کمک کنید : من 5 تا لیبل دارم و 5 تا هم متغیر حالا میخوام کاری کنم محتویات متغییر ها به صورت رندوم بین لیبل ها پخش بشه به طوری ک محتوای لیبل ها با هم مساوی نباشه چیکار کنم؟؟ اگر مشکلتون حل نشده باز بپرسید تا بگیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
k20015 11
دوستان لطفا کمک کنید :
من 5 تا لیبل دارم و 5 تا هم متغیر حالا میخوام کاری کنم محتویات متغییر ها به صورت رندوم بین لیبل ها پخش بشه به طوری ک محتوای لیبل ها با هم مساوی نباشه چیکار کنم؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.