taha1371 84 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ سلام من وقتی میخوام مسیج باکس تو برنامه بزارم این شکلیه اما میخوام اینجوری باشه میشه راحنمای کنید دوتاش با یه گوشی گرفتم منظورم رنگ و فونت و خط کشیش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۵ از کتابخانه های متریال استفاده کنید تو انجمن موجوده یه سرچ کوچولو بکنید در میاد.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ در هم اکنون، taha1371 گفته است : سلام من وقتی میخوام مسیج باکس تو برنامه بزارم این شکلیه اما میخوام اینجوری باشه میشه راحنمای کنید دوتاش با یه گوشی گرفتم منظورم رنگ و فونت و خط کشیش هست سلام می تونید یک پنل بسازید که اینا توش باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من وقتی میخوام مسیج باکس تو برنامه بزارم این شکلیه
اما میخوام اینجوری باشه میشه راحنمای کنید دوتاش با یه گوشی گرفتم منظورم رنگ و فونت و خط کشیش هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.