devvv 168 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سلام عرض می کنم خدمت تمامی دانش آموزان عزیز ببخشید ولی یه کانال علوم تجربی راه انداختیم ممنون میشیم بییاین .. فقط مخصوص دانش آموزان هفتم ،هشتم ،نهم لینک کانال : @quark789 لطفا نظراتتون رو ارسال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سلام ببخشید الان من باید آدرس کانال رو حدس بزنم؟نازل میشه؟وحی میارتش؟میخوای نگی که ما ندونیم ریا نشه؟قایم باشکه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 در 36 دقیقه قبل، ehsan karami گفته است : سلام ببخشید الان من باید آدرس کانال رو حدس بزنم؟نازل میشه؟وحی میارتش؟میخوای نگی که ما ندونیم ریا نشه؟قایم باشکه؟ اخ ببخشید یادم شد خخخخخخخخ -ویرایش شد- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 16 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2016 سلام دوباره ممنون کانال خوبیه،فقط بیشتر به مباحث علوم بپردازید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 در 21 ساعت قبل، ehsan karami گفته است : سلام دوباره ممنون کانال خوبیه،فقط بیشتر به مباحث علوم بپردازید. ممنون سلام دوست من چشم حتما مطالب بیشتری در رابطه با علوم 7 8 9 میذاریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.