رفتن به مطلب
برای استفاده از انجمن و عضـویت کلیک کنید.

AnswerCenter

مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

  • مرجع پاسخگویی
  • تولید آموزش
  • سفارش پروژه

درخواست سفارش پروژه

اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


  • 0
arosha

خطا هنگام کمپایل کردن برنامه در بیسیک 4 اندروید

سوال

arosha    17

کاربر عادی

با سلام و احترام

  • هنگام کمپایل کردن برنامه در بیسیک 4 اندروید با خطای زیر مواجه شدم ، لطفا از دوستانی که با چنین مشکلی برخورد داشتند و رفع مشکل کردند ، لطفا در این تاپیک آموزش دهید .
  • البته تمام patch مسیر های لازم درست دادم ، (صحیح کانفیگ کردم) ، جاوا رو هم در مسیر پیش فرض (\:c) نصب کردم ، قبلا چنین مشکلی هم نداشتم .
  • برنامه های بیسیک فور اندروید و جاوا رو حذف و دوباره نصبشون کردم و برای بیسیک مسیر جدید دادم بهش ولی باز هم همون مشکلو دارم.
  • ظمن اینکه تازه کارم و کلی آموزش هست که باید کار کنم .

 

 این هم خطا ها :

نقل قول

B4A version: 6.30
Parsing code.    (0.00s)
Compiling code.    (1.69s)
Compiling layouts code.    (0.43s)
Organizing libraries.    (0.29s)
Generating R file.    (5.09s)
Compiling generated Java code.    Error
javac 1.8.0_25
src\b4a\example\starter.java:84: error: cannot find symbol
        super.onTaskRemoved(rootIntent);
             ^
  symbol: method onTaskRemoved(Intent)
1 error

 

   با تشکر از شما اساتید محترم 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

18 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • -1
مهدی ایزدی    9,162

موسس و بنیان گذار

درود

ببینید این مشکل از jdk شما هستش

jdk یا همون java development kit که نصب کردید رو کاملا حذف کنید و اخرین نسخه ی اون رو متناسب با نوع سیستمون (32 بیتی یا 64 بیتی) دانلود و نصب کنید...

وارد لینک زیر بشید :

http://soft98.ir/software/692-sun-java-se-runtime-environment.html

این رو دانلود کنید :

  • پسندیدن 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
arosha    17

کاربر عادی

با سلام و احترام مجدد

  مشکل jdk حل شده ، سپاس گذارم از راهنماییتون.

حالا ران وکامپایل میشه و روی گوشییم نصب هم میشه ولی زمانی که باید برنامه باز بشه ، فورا بسته میشه و چیزی نشون نمیده . ( اکتیویتی اول باتن > اکتیویتی دوم اسکرول ویو )

 ظمنا کد سورس مشکلی نداره. 

به نظر شما آیا مدل گوشی با اندروید 2,3 میتونه در مشکلی که عرض کردم تاثیر بزاره؟

ظمنا از sdk اندروید 10 استفاده کردم.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
مهدی ایزدی    9,162

موسس و بنیان گذار

نمیدونم...

سورس رو بزارید بررسی کنیم

اینجا آپلود کنید: PicoFile.com

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
arosha    17

کاربر عادی

با سلام واحترام

سورس اصلی ، که از روی همون آموزش می دیدم آپلود کردم براتون (البته همین سورس هم مثل سورس خودم مشکل داره انگار) ولی واسه مدرس این آموزش ، خوب نصب شده بود.

  • ظمنا این خطا رو بعد از کامپایل و نصب شدن تو گوشیم ، نشون میده  :   Waiting IDA dibagger to connect

 

آدرس سورس که فرمودید  

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
مهدی ایزدی    9,162

موسس و بنیان گذار

درود

دو تا نکته :

1- خط 40 رو به این کد تغییر بدید   :

cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * from tbl_test")

2- نوع Debug برنامه رو روی Release قرار بدید(کنار گزینه اجرای برنامه یک منوی کشویی هست که اون رو باز کنید و بر روی Relase قرارش بدید)

3- برنامه رو از روی گوشی تون کاملا Unistall کنید و دوباره نصب رو انجام بدید

نتیجه رو گزارش کنید

موفق باشید

  • پسندیدن 2

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
arosha    17

کاربر عادی

 

   واقعا سپاسگذارم از شما آقای مهندس ایزدی  ؛ مشکلم حل شد!

یه امید دیگه ای پیدا کردم واسه برنامه نویسی !! هووففف . ممنونم از اینکه شما پیگیر مسایل هنر آموزانتون هستید . من اینجارو آموزشگاه خودم میدونم و به اون افتخار می کنم. 

امیدوارم  همیشه سربلند بمانید.

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
arosha    17

کاربر عادی

در در 1395/08/25, 17:37:27، arosha گفته است :

با سلام واحترام

سورس اصلی ، که از روی همون آموزش می دیدم آپلود کردم براتون (البته همین سورس هم مثل سورس خودم مشکل داره انگار) ولی واسه مدرس این آموزش ، خوب نصب شده بود.

  • ظمنا این خطا رو بعد از کامپایل و نصب شدن تو گوشیم ، نشون میده  :   Waiting IDA dibagger to connect

 

آدرس سورس که فرمودید  

 

در در 1395/08/25, 18:07:29، مهدی ایزدی گفته است :

درود

دو تا نکته :

1- خط 40 رو به این کد تغییر بدید   :


cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * from tbl_test")

2- نوع Debug برنامه رو روی Release قرار بدید(کنار گزینه اجرای برنامه یک منوی کشویی هست که اون رو باز کنید و بر روی Relase قرارش بدید)

3- برنامه رو از روی گوشی تون کاملا Unistall کنید و دوباره نصب رو انجام بدید

نتیجه رو گزارش کنید

موفق باشید

 

 با سلام و احترام 

مشکلی قبلی به راهنمایی بسیار عالی شما حل شده ولی متن های طولانی را در برنامه نشون نمیده و فقط خط اول را نمایش میده . نمیدونم مشکل از کد نویسیشه ؟

کد سورس برنامه (فصل اول)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mr_marashi    2

کاربر عادی

سلام دوستان

بنده ویندوز عوض کردم و برنامه بیسیک4آندروید را مجددا روی سیستم نصب کردم اما هنگام کامپایل خطا میده لطفا کمک کنید خیلی گیرم خیلی

B4A version: 5.50
Parsing code.    (0.00s)
Compiling code.    (0.07s)
Compiling layouts code.    (0.01s)
Generating R file.    (0.29s)
Compiling debugger engine code.    (0.50s)
Compiling generated Java code.    Error
javac 1.7.0_51
src\b4a\example\designerscripts\LS_layout1.java:9: error: cannot find symbol
public static void LS_general(java.util.LinkedHashMap<String, anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.ViewWrapperAndAnchor> views, int width, int height, float scale) {
                                                                                                         ^
  symbol:   class ViewWrapperAndAnchor
  location: class LayoutBuilder
Note: src\b4a\example\starter.java uses or overrides a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.
1 error

سلام دوستان

بنده ویندوز عوض کردم و برنامه بیسیک4آندروید را مجددا روی سیستم نصب کردم اما هنگام کامپایل خطا میده لطفا کمک کنید خیلی گیرم خیلی

B4A version: 5.50
Parsing code.    (0.00s)
Compiling code.    (0.07s)
Compiling layouts code.    (0.01s)
Generating R file.    (0.29s)
Compiling debugger engine code.    (0.50s)
Compiling generated Java code.    Error
javac 1.7.0_51
src\b4a\example\designerscripts\LS_layout1.java:9: error: cannot find symbol
public static void LS_general(java.util.LinkedHashMap<String, anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.ViewWrapperAndAnchor> views, int width, int height, float scale) {
                                                                                                         ^
  symbol:   class ViewWrapperAndAnchor
  location: class LayoutBuilder
Note: src\b4a\example\starter.java uses or overrides a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.
1 error

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
arosha    17

کاربر عادی

در در 1395/11/22, 13:26:36، mr_marashi گفته است :

سلام دوستان

بنده ویندوز عوض کردم و برنامه بیسیک4آندروید را مجددا روی سیستم نصب کردم اما هنگام کامپایل خطا میده لطفا کمک کنید خیلی گیرم خیلی

B4A version: 5.50
Parsing code.    (0.00s)
Compiling code.    (0.07s)
Compiling layouts code.    (0.01s)
Generating R file.    (0.29s)
Compiling debugger engine code.    (0.50s)
Compiling generated Java code.    Error
javac 1.7.0_51
src\b4a\example\designerscripts\LS_layout1.java:9: error: cannot find symbol
public static void LS_general(java.util.LinkedHashMap<String, anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.ViewWrapperAndAnchor> views, int width, int height, float scale) {
                                                                                                         ^
  symbol:   class ViewWrapperAndAnchor
  location: class LayoutBuilder
Note: src\b4a\example\starter.java uses or overrides a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.
1 error

سلام دوستان

بنده ویندوز عوض کردم و برنامه بیسیک4آندروید را مجددا روی سیستم نصب کردم اما هنگام کامپایل خطا میده لطفا کمک کنید خیلی گیرم خیلی

B4A version: 5.50
Parsing code.    (0.00s)
Compiling code.    (0.07s)
Compiling layouts code.    (0.01s)
Generating R file.    (0.29s)
Compiling debugger engine code.    (0.50s)
Compiling generated Java code.    Error
javac 1.7.0_51
src\b4a\example\designerscripts\LS_layout1.java:9: error: cannot find symbol
public static void LS_general(java.util.LinkedHashMap<String, anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.ViewWrapperAndAnchor> views, int width, int height, float scale) {
                                                                                                         ^
  symbol:   class ViewWrapperAndAnchor
  location: class LayoutBuilder
Note: src\b4a\example\starter.java uses or overrides a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.
1 error

 

 سلام دوست من برنامه های مورد نیاز دوباره نصب کردی مثل JAva و  SDK اندروید . ظمنا باید در بیسیک کانفیگ هم بشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
khandangoll    2

کاربر عادی

در در 1395/08/24, 22:09:04، arosha گفته است :

با سلام و احترام

من هم تازه عضو شدم.

چند وقتی بود با B4A 5.5 کار میکردم مشکلی هم نداشتم.

اشتباه کردم B4a 6.8 رو نصب کردم الان 2 هفته هست که خطای زیر رو میده .

نسخه قبلی رو هم دیگه قبول نمیکنه. اون هم همین خطا رو میده.

javac 1.7.0_80
src\b4a\example\main.java:48: error: cannot find symbol
        processBA.runHook("oncreate", this, null);
                 ^
  symbol:   method runHook(String,main,<null>)
  location: variable processBA of type BA
1 error

jarsigner: unable to open jar file: bin\temp.ap_

 

در در 1395/08/24, 22:09:04، arosha گفته است :

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
صادق رمضانی    168

کاربر نیمه فعال

سلام فکر کنم نسخه جاوا یا اس دی کا تون قدیمیه ، اونها رو آپدیت کنید ممکنه درست بشه!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mohammad3250    183

کاربر رو به رشد

در در 1395/08/24, 22:09:04، arosha گفته است :

با سلام و احترام

  • هنگام کمپایل کردن برنامه در بیسیک 4 اندروید با خطای زیر مواجه شدم ، لطفا از دوستانی که با چنین مشکلی برخورد داشتند و رفع مشکل کردند ، لطفا در این تاپیک آموزش دهید .
  • البته تمام patch مسیر های لازم درست دادم ، (صحیح کانفیگ کردم) ، جاوا رو هم در مسیر پیش فرض (\:c) نصب کردم ، قبلا چنین مشکلی هم نداشتم .
  • برنامه های بیسیک فور اندروید و جاوا رو حذف و دوباره نصبشون کردم و برای بیسیک مسیر جدید دادم بهش ولی باز هم همون مشکلو دارم.
  • ظمن اینکه تازه کارم و کلی آموزش هست که باید کار کنم .

 

 این هم خطا ها :

 

   با تشکر از شما اساتید محترم 

پوشه extra مال بیسیک 5 extra جدید دانلود کن در انجمن موجوده موفق باشی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
محمد رشوند    1,174

مدیر بخش

در در 1396/01/18, 17:25:15، mohammad3250 گفته است :

پوشه extra مال بیسیک 5 extra جدید دانلود کن در انجمن موجوده موفق باشی

دوست عزیز :fekr: موضوع برای سال 1395/8/24 هستش قطعاً تا الان حل شده مشکلشون یا بیخیال شدن :shok:

اگر ممکنه از این پس تاپیک های مربوط به یک سال پیش رو بالا نیارید مگر در صورت لزوم:53:موفق باشید.

____________________________

شما هم که 18 فروردین ارسال کردی ،

یکی که بیکار بوده این تاپیکو آپ کرده زده اومده بالا :|

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mohammad3250    183

کاربر رو به رشد

در 2 ساعت قبل، محمد رشوند گفته است :

دوست عزیز :fekr: موضوع برای سال 1395/8/24 هستش قطعاً تا الان حل شده مشکلشون یا بیخیال شدن :shok:

اگر ممکنه از این پس تاپیک های مربوط به یک سال پیش رو بالا نیارید مگر در صورت لزوم:53:موفق باشید.

____________________________

شما هم که 18 فروردین ارسال کردی ،

یکی که بیکار بوده این تاپیکو آپ کرده زده اومده بالا :|

شما دقت کنی من بالا نیاوردم و نفر قبل من بالا آورده ، موفق باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
rezahghk    0

کاربر عادی

در در 1395/08/25, 12:15:03، مهدی ایزدی گفته است :

درود

ببینید این مشکل از jdk شما هستش

jdk یا همون java development kit که نصب کردید رو کاملا حذف کنید و اخرین نسخه ی اون رو متناسب با نوع سیستمون (32 بیتی یا 64 بیتی) دانلود و نصب کنید...

وارد لینک زیر بشید :

Java SE Runtime Environment 9.0.4 / 8.0.162 / 7.0.80 / JDK

این رو دانلود کنید :

دانلود Java SE Development Kit نسخه 8

باسلام 

من این jdk روکه گفتید رو نصب کردم ولی بازم همون خطا

 رو داد!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
mr_soltan    0

کاربر عادی

دسوتان با خطایی زیر مواجه شدم . بیسیک قدیمی و جدید نصب کردم و jdk عوض کردم و اپدیت کردم درست نشد که نشد . راهنمایی کنید لطفا 

 

 

B4A Version: 8.00
Parsing code.    (0.01s)
Compiling code.    (0.05s)
Compiling layouts code.    (0.02s)
Organizing libraries.    (0.00s)
Generating R file.    (0.05s)
Compiling generated Java code.    Error
javac 1.7.0_80
src\com\Faradars\dic\main.java:334: error: cannot find symbol
public anywheresoftware.b4a.objects.SlidingMenuWrapper _sm = null;
                                   ^
  symbol:   class SlidingMenuWrapper
  location: package anywheresoftware.b4a.objects
Note: src\com\Faradars\dic\starter.java uses or overrides a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.
1 error
 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
345mohsen    0

کاربر عادی

سلام دوست عزیز منم همین مشکل را دارم اما درست نمیشه و بازم ارور جاوا کدو میده

دوستان لطفا راهنمایی و کمک کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
Alimoeini    0

کاربر عادی

سلام دوستان یه مشکل دارم یه پروژه خالی میسازم با یه لایوت خالی بعد رو ناکس که ازش خروجی دیباگ بگیرم خطا میده اما ریلیز میریزه راهنمایی لطفا42596816_FC70_4E21_86D4_656D83186801.jpe

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
پاسخ به این سوال ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...