amir386 39 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 با سلام من 8 تا پنل ساختم و میخوام این ها اسکرول بشن راهنماییم کنید مرسی ! عکسشم پیوست میکنم که منظورمو بهتر متوجه بشین فرقش با مولتی پنل اینه این پنل ایجاد نمیکنه و از قبل امادن چون هر کدوم ی ویژگی های دارن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 چطوری ادد کنم ؟ . مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 کمی جستجو کنید اموزش در رابطه با اسکرول ویو داخل همین انجمن هست که خیلی کمکتون میکنه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 329 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 دوست عزیز شما آموزش multi Panel رو که اقای ایزدی زحمتش رو کشیدن و قرار دادن رو ببینین مشکل شما حل خواهد شد اینم تاپیک مورد نظر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2016 سلام یه اسکرول به صفحه اصلی اضافه کنید و پنل هارو داخل اسکرول ویو ادد کنید اگه توضیح بیشتری خواستید بگید تا بیشتر توضیح بدم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 با تشکراز پاسخ دوستان ولی منظور من رو متوجه نشدید. من مثلا تو یه اکتیویتی 10 تا پنل دارم داخل هر پنل ویژگی های خاصی دارم مثلا اولی یه تکست باکس و دو تا دکمه و پنل دوم یه پروگرس بار و یک لیبل و ... به همین ترتیب . خب قطعا این 10 تا پنل داخل یه اکتیویتی جا نمیشن و من میخوام اسکرولشون کنم. امیدوارم ایندفه متوجه منظورم شده باشین!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 329 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 دوست گلم الان منظور شما رو فهمیدم خوب کاری نداره ک روی اون پنا اسکرول بزار و ویو هایی که گفتی رو توی اسکرول که خودشم خاصیت panel داره اضافه کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 ممنون ولی یه مثالی کدی سورسی چیزی اگه دارین بدین اخه اینجوری چی میفهمه ادم... مرسی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir386 39
با سلام من 8 تا پنل ساختم و میخوام این ها اسکرول بشن راهنماییم کنید مرسی ! عکسشم پیوست میکنم که منظورمو بهتر متوجه بشین فرقش با مولتی پنل اینه این پنل ایجاد نمیکنه و از قبل امادن چون هر کدوم ی ویژگی های دارن.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.