من یک لیست ویو دارم (دو ردیف داره)، همه پوزیشن های اون به یک لی اوت میرن و یک ردیف از پایگاه داده رو تووو لیبل های لی اوت (Page) نمایش میدن. وقتی سرچ میکنم از 2 ردیفی که توو لیست ویو بود، محدود به یک ردیف میشه (بر اساس اون سرچی که انجام دادم)،.حالا پوزیشن اون شماره یک هست و آیدی شماره یک روو توو پایگاه داده لود میکنه و اطلاعات اون ردیف از پایگاه داده رو تووو لیبل ها نشون میده (در صورتی که قبل سرچ برابر دو بود).
به نظرتون چیکار کنم که با سرچ کردن، پوزیشن های لیست ویو تغییر نکنه و با آیدی توو پایگاه داده برابر باشه و اطلاعات همون ردیف از پایگاه داده رو بیاره. این کدیه که نوشتم ولی سرچ کنم و آیتم دوم بیاد جای آیتم اول و پوزیشن اون یک بشه اطلاعات ردیف اول پایگاه داده رو میاره در صورتی که من میخوام اطلاعات آیدی دو رو بیاره.
Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
StartActivity(Page)
num=Position
Page.lbl1= SQL1.ExecQuerySingleResult("SELECT F FROM tbl WHERE ID="&num&"")
Page.lbl2= SQL1.ExecQuerySingleResult("SELECT IR FROM tbl WHERE ID="&num&"")
End Sub
سوال
مسعود دلفان آذری 52
سلام دوستان عزیز؛
من یک لیست ویو دارم (دو ردیف داره)، همه پوزیشن های اون به یک لی اوت میرن و یک ردیف از پایگاه داده رو تووو لیبل های لی اوت (Page) نمایش میدن. وقتی سرچ میکنم از 2 ردیفی که توو لیست ویو بود، محدود به یک ردیف میشه (بر اساس اون سرچی که انجام دادم)،.حالا پوزیشن اون شماره یک هست و آیدی شماره یک روو توو پایگاه داده لود میکنه و اطلاعات اون ردیف از پایگاه داده رو تووو لیبل ها نشون میده (در صورتی که قبل سرچ برابر دو بود).
به نظرتون چیکار کنم که با سرچ کردن، پوزیشن های لیست ویو تغییر نکنه و با آیدی توو پایگاه داده برابر باشه و اطلاعات همون ردیف از پایگاه داده رو بیاره. این کدیه که نوشتم ولی سرچ کنم و آیتم دوم بیاد جای آیتم اول و پوزیشن اون یک بشه اطلاعات ردیف اول پایگاه داده رو میاره در صورتی که من میخوام اطلاعات آیدی دو رو بیاره.
Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
StartActivity(Page)
num=Position
Page.lbl1= SQL1.ExecQuerySingleResult("SELECT F FROM tbl WHERE ID="&num&"")
Page.lbl2= SQL1.ExecQuerySingleResult("SELECT IR FROM tbl WHERE ID="&num&"")
End Sub
تو رو خدا راهنماییم کنید. فداتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.