moh3n 16 ارسال شده در 15 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، 2016 سلام چیکار کنم بعد از اینکه لایوت رو با آریا لیست ویو نمایش دادم. وقتی که روش کلیک کردم او حاله مشکی رنگ نمایش داده نشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 16 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2016 در 7 ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام اگر منظورتون "ریپل" هست که وقتی کلیک میکنیم نشون داده میشه باید بپرسم که شما الن ویو ها رو جدا جدا طراحی کردید درسته ؟ برای رفع این مشکل میتونید از یک خاصیت در این کتابخونه استفاده کنید شما بیاید همه ویو های خودتون رو در یک پنل کامل تعرف کنید و اون پنل رو به کتابخونه و نمایش در سلول ها معرفی کنید وقتی کاربر روی سلول یا سطر لیست ویو کلیک میکنه در واقع روی اون پنل کلیک کرده و ریپل نمایش داده نمیشه موفق باشید خیلی ممنون از جوابت ولی منم همین کاری که شما میگی کردم اومدم ویوهارو توی یه پنل گذاشتم و بعد اون رو نمایش دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 کمممممممممممممممممممممممممممممممممک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 25 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 2016 بابا اینجا کجاس دیگه هیشکی پیدا نمیشه برا جواب دادن یه سور زده به بیابونای لم یزال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 راهنمایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 16 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2016 سلام اگر منظورتون "ریپل" هست که وقتی کلیک میکنیم نشون داده میشه باید بپرسم که شما الن ویو ها رو جدا جدا طراحی کردید درسته ؟ برای رفع این مشکل میتونید از یک خاصیت در این کتابخونه استفاده کنید شما بیاید همه ویو های خودتون رو در یک پنل کامل تعرف کنید و اون پنل رو به کتابخونه و نمایش در سلول ها معرفی کنید وقتی کاربر روی سلول یا سطر لیست ویو کلیک میکنه در واقع روی اون پنل کلیک کرده و ریپل نمایش داده نمیشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
چیکار کنم بعد از اینکه لایوت رو با آریا لیست ویو نمایش دادم.
وقتی که روش کلیک کردم او حاله مشکی رنگ نمایش داده نشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.