mohammaderror 0 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 من هر چه می کنم درست نمیشه به نظرم کد ها درستندن نمی دونم چرا ارور میده وقتی showپاک می کنم کد کار می کنه ولی ارور نمی ده ولی وقتیshowرو می نویسم این ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammaderror 0 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 کسی نمی خواهد سوال منو جواب بده ضروری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 17 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2016 در 3 ساعت قبل، mohammaderror گفته است : وقتی showپاک می کنم کد کار می کنه ولی ارور نمی ده ولی وقتیshowرو می نویسم این ارور میده سلام دوست عزیز میشه در مورد مشکلتون یکمی توضیح بدین ؟ فقط با یک کلمه نوشتن و چندتا کد ، نمیشه که حدس زد ! شما چیکار میخواین بکنید ؟ بگین تا اگه در توان من باشه جوابتونو میدم و اگر خود من هم ندونم ، از اساتید ، حتما جوابتونو میگیرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammaderror 0 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 داداش من میخواهم متن و عکس رو از دیتایس در اسکول ویو فرخوانی کنم نمی دونم چرا ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 درود ببینید اینکه خطا از کدوم قسمته توی سمت راست که قرمر هست مشخصه... شما یکم اون قسمت رو بزرگتر کنید تا کل متن خطا مشخص بشه ببینیم چی گفته.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammaderror 0
من هر چه می کنم درست نمیشه به نظرم کد ها درستندن نمی دونم چرا ارور میده
وقتی showپاک می کنم کد کار می کنه ولی ارور نمی ده ولی وقتیshowرو می نویسم این ارور میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.