امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۵ با عرض سلام خدمت دوستان گرامی این اولین باریه که من یه مطلب جدید رو تو انجمن می سازم. امیدوارم براتون مفید باشه کتابخونه ای که من تازه ساختم برای دسترسی به فایل های زیرنویس از نوع srt است اینم کد استفاده از اون که خیلی هم ساده است Sub Globals Dim tim As Timer Private Label1 As Label Private Label2 As Label Dim Ftim As Float=0 Dim irs As irSubtitleReader End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") tim.Initialize("tim",50) irs.Initialize(File.DirAssets,"matn.srt") tim.Enabled=True End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub tim_Tick Ftim=Ftim+0.05 Label2.Text=irs.GetTime(Ftim,True) Label1.Text=irs.GetSubtitle(Ftim) End Sub یه متغیر از نوع irSubtitleReader لازمه که آدرس فایل srt بهش دادیم. به این ترتیب: irs.Initialize(File.DirAssets,"matn.srt") یه متغیر اعشاری هم برای مشخص کردن زمان داریم که در کد بالا اسمش Ftim بوده و در نهایت یه تایمر لازم داریم. تا به طور پیوسته بر حسب زمان بتونیم مطالب رو نمایش بدیم Sub tim_Tick Ftim=Ftim+0.05 Label1.Text=irs.GetTime(Ftim,True) Label2.Text=irs.GetSubtitle(Ftim) End Sub با متد GetTime زمان فرمت بندی شده رو نمایش می دیم تا قابل درک باشه برای بیننده متد GetSubtitle هم متن رو بر اساس زمان داده شده استخراج و بر می گردونه کتابخونه و مثالش رو پیوست کردم. اینم ذکر کنم که هنوز نسخه اولیه اش رو ساختم. و برای همین کم و کاستی هایی ممکنه داشته باشه «موفق باشید.» آخرین ورژن lib مثال irSubtitleReaderLib v2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۵ کتابخونه irSubtitleReader نسخه :1.0 همراه با امکاناتی چون RichString و متد Current برای بدست آوردن شماره زیرنویس فعلی نکته: برای استفاده از RichString باید کتابخونه اون رو هم به برنامتون اضافه کنید. کتابخونه و مثالش پیوست شده «موفق باشید.» irSubtitleReader v1.0.rar SubTitltTest2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ یه مثال از اسکرول شدن خودکار مولتی پنل هنگام اجرای صدا به عنوان مثال ساختم ورژن کتابخونه هم به 1.1 تغیر کرده که اونم گذاشتم. «موفق باشید.» lib.rar Multi Panel And SubTitle.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ ببخشید چرا برای بنده خطا میده اندروید رو در مانیفست رو هم کم کردم باز خطا میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ خود کتابخونه از سه کتابخونه زیر ساخته شده RichString StringFunctions StringUtils شما باید این سه کتابخونه رو حتما داشته باشین لینک دانلود StringFunctions لینک دانلود StringUtils لینک دانلود RichString خطای شما مربوط به نداشتن کتابخونه StringFunctions بوده «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ ورژن جدید کتابخونه افزوده شد در ورژن جدید به مشکل زیرنویس هایی که از فرمت نوشتاری windows1256 استفاده می کنن تمرکز کردیم. یه ساب مخصوص گذاشتیم تا هرجا با چنین کدکی برخورد کردید بتونین به راحتی اونو دیکد کنید. irSubtitleReader1.Win1256Decode(File.OpenInput(File.DirAssets,"matn.srt")) در ضمن متدی هم افزوده شده تا به طور خودکار این کار رو کرده و در ضمن خود srt رو هم بخونه irSubtitleReader1.Initialize irSubtitleReader1.AddSrtStream(File.OpenInput(File.DirAssets,"matn.srt")) در ضمن متد Initialize همانند قبل ورودی فایل رو نمی گیردو به جای اون برای مثال های قدیمی تر چنین کدی رو بکار ببرید irSubtitleReader1.Initialize irSubtitleReader1.AddSrtFile(File.DirAssets,"matn.srt") بقیه عملکرد کتابخونه تغیری نکرده است «موفق باشید.» irSubtitleReaderLib v2.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ کتابخانه ی خیلی خوبیه. منم اتفاقا یه زمانی با php و javascript یه چیزی شبیه همین کتابخونه ساختم. اون زمان فقط همین دو زبون رو بلد بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ این جور که من متوجه شدم زیر نویس های فارسی همگی یا انکودینگش utf-8 یا Arabic-windows-1256 . همینطوره؟ اقای مهدی نزاد اگه امکانش هست لطفا کد تبدیل windows-1256 به utf-8 رو در اختیارم بزارید یا نحوه تبدیلش رو بهم یاد بدید. لازم دارم. البته اگه کد b4a باشه خیلی بهتره. با اندروید استودیو زیاد کار نکردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، rasool.g گفته است : این جور که من متوجه شدم زیر نویس های فارسی همگی یا انکودینگش utf-8 یا Arabic-windows-1256 . همینطوره؟ اقای مهدی نزاد اگه امکانش هست لطفا کد تبدیل windows-1256 به utf-8 رو در اختیارم بزارید یا نحوه تبدیلش رو بهم یاد بدید. لازم دارم. البته اگه کد b4a باشه خیلی بهتره. با اندروید استودیو زیاد کار نکردم ممنون کد تبدیل در کتابخونه اینه irSubtitleReader1.Win1256Decode(File.OpenInput(File.DirAssets,"matn.srt")) اگر کد خود کتابخونه رو می خواهید بگید. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.