ssszmath 15 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 سلام چجوری میتونم روی آیتم روی منو تولبار مانند این عکس یه عدد بنویسم این لینک هم دیدم ولی کار ساز نبود از راهنماییتون ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 از اونجایی که واقعا مهندس بودم گفتم بنویسم براتون. من از دو تا button که روی همدیگه قرار می گیرن استفاده کردم. Add To Cart Project.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssszmath 15 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 ممنون ازراهنماییتون ولی من میخواستم اون عدد بر روی آیتم منو قرار بگیره یعنی بر آیتم روی تولبار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ssszmath 15 ارسال شده در 15 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، 2016 کسی نیست به این موضوع پاسخ بده؟ آیا کتابخونه یا چیزی برای انجام این کار هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ssszmath 15
سلام
چجوری میتونم روی آیتم روی منو تولبار مانند این عکس یه عدد بنویسم
این لینک هم دیدم ولی کار ساز نبود
از راهنماییتون ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.