omid-j 28 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ با سلام و عرض ادب درخواست آموزش حرکت متن و ترجمه هماهنگ با صوت را دارم از اساتید محترم خواهشمند است کمک فرمایید. البته ترجمه با یک رنگ دیگه باشد هم لطف بفرمایید آموزش آن هم بگذارید با تشکر از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ در 4 ساعت قبل، omid-j گفته است : با سلام و عرض ادب درخواست آموزش حرکت متن و ترجمه هماهنگ با صوت را دارم از اساتید محترم خواهشمند است کمک فرمایید. البته ترجمه با یک رنگ دیگه باشد هم لطف بفرمایید آموزش آن هم بگذارید با تشکر از همه از این استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid-j 28 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۵ مشکل اسکرول ندارم دوست عزیز مشکل هماهنگ اسکرول صدا با متن دارم مثل این نمونه https://cafebazaar.ir/app/com.lajooie.ashura/?l=fa دانلود کنید تا متوجه عرایض بنده بشین متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، omid-j گفته است : مشکل اسکرول ندارم دوست عزیز مشکل هماهنگ اسکرول صدا با متن دارم مثل این نمونه https://cafebazaar.ir/app/com.lajooie.ashura/?l=fa دانلود کنید تا متوجه عرایض بنده بشین متشکرم اون که خیلی راحته . 01 - شما دو راه داری ( اول اینه که باتایمر کار کنی و بدون مثلا صدا تو ثانیه 12 میره آیه بعد و ثایته 20 میهره آیه بعد همین طور تا آخر که تو اوئن ثانیه ها اسکرول می دی * 02 راه دوم : صدایی که می زاری مثلا سوره هست به آیات تقسیم می کنی با نرم افزار مثلا می شه 8 تا فایل صوتی ( 8 تا آیه ) بعد تو رویداد تمام شدن صدا می نویسی که اسکرول بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، softir گفته است : 02 راه دوم : صدایی که می زاری مثلا سوره هست به آیات تقسیم می کنی با نرم افزار مثلا می شه 8 تا فایل صوتی ( 8 تا آیه ) بعد تو رویداد تمام شدن صدا می نویسی که اسکرول بشه شخصا از این روش استفاده کردم و همین روش رو پیشنهاد میکنم چون ساده تر و بهتر هستش... به شما هم پیشنهاد میکنم از این روش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ یه مثال ساختم که از لینک زیر اونو دانلود کنید. همانند برنامه ای که گفتید بوده . کارکردش هم ساده است https://answercenter.ir/topic/17225-کتابخانه-خواندن-فایل-های-زیر-نویس/#comment-104538 «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid-j 28 ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۵ عالی و از همه تشکر میکنم لطفا اگر یک نمونه کامل هم صدا داشته باشه و هم سکرول بشه مثل دعای زیارت عاشورا فراض به فراض اسکرول میشه ممنونتون میشم و همیشه دعاتون میکنم بازهم از همه شما اساتید و عزیزان که در حال کمک کردن بنده هستند متشکرم خدا انشالله خیر و برکت بهتون بده یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
omid-j 28
با سلام و عرض ادب
درخواست آموزش حرکت متن و ترجمه هماهنگ با صوت را دارم از اساتید محترم خواهشمند است کمک فرمایید.
البته ترجمه با یک رنگ دیگه باشد هم لطف بفرمایید آموزش آن هم بگذارید
با تشکر از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.