سلام و خسته نباشید . در انجمن هم زیادی سرچ کردم و آقای ایزدی هم آموزش " tag , sender " رو هم دادن و خیلیا هم در خصوص این مطلب بحث کردن ، من یه layout دارم که توش یک لیبل ، دو تا ایمیج ویو دارم که یکی از ایمیج ویو ها همون عکس علاقه مندیه ، که مثلا وقتی روش کلیک میشه بره تو لیست علاقه مندی ها و داخلش پر بشه و وقتی هم دوباره روش میزنیم ، داخلش خالی شه و از لیست علاقه مندی ها حذف بشه . کدهای لیست علاقه مندی رو اینجوری تو رویداد کلیکش تعریف کردم .
#Region Activity Attributes #FullScreen: False#IncludeTitle: False#End RegionSubProcess_GlobalsDimCur1AsCursorDim sql1 As SQL
EndSubSubGlobalsPrivateLabel1AsLabelPrivateImageView1AsImageViewPrivateImageView2AsImageViewEndSubSubActivity_Create(FirstTimeAsBoolean)Activity.LoadLayout("layouylabimg")IfFile.Exists(File.DirInternal,"news.db")=FalseThenFile.Copy(File.DirAssets,"news.db",File.DirInternal,"news.db")EndIfIf sql1.IsInitialized=FalseThen
sql1.Initialize(File.DirInternal,"news.db",True)EndIfCur1= sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE onvan='"&splash1.st&"'")For i=0ToCur1.RowCount-1Cur1.Position=i
Label1.Text=Cur1.GetString("matn")Label1.TextColor=Colors.WhiteLabel1.Gravity=Gravity.CENTER
Label1.TextSize=25
splash1.st=0ImageView2.Tag=i
IfCur1.GetInt("fav")=1ThenImageView2.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"ic_menu_sta2.png")ElseImageView2.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"ic_menu_star.png")EndIfNextEndSubSubActivity_ResumeEndSubSubActivity_Pause(UserClosedAsBoolean)EndSubSub imageview2_Click
Cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * From tbl1")Dim img AsImageView
img=SenderCur1.Position= img.TagIfCur1.GetInt("fav")=1Then
sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET fav= 0 where id="&Cur1.GetInt("id"))ImageView2.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ic_menu_star.png"))Msgbox("hazf shod",True)Else
sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET fav= 1 where id="&Cur1.GetInt("id"))ImageView2.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ic_menu_sta2.png"))Msgbox("ezafe shod",True)EndIfEndSub
الان مشکل اینجاست که مثلا وقتی رو عکس گزینه ی اول میزنم ، عکسش تغییر میکنه و پیام میده که به علاقه مندی ها اضافه شد ، و رو گزینه های دیگه که میزنم ، یک بار پیام میده که حذف شد ، و دوباره که میزنم میگه اضافه شد . و تو لیست ویو هم فقط گزینه ی اولی رو نشون میده ، هرچند که مثلا رو گزینه ی دهم زده باشیم .
سوال
reza sabouri 444
سلام و خسته نباشید . در انجمن هم زیادی سرچ کردم و آقای ایزدی هم آموزش " tag , sender " رو هم دادن و خیلیا هم در خصوص این مطلب بحث کردن ، من یه layout دارم که توش یک لیبل ، دو تا ایمیج ویو دارم که یکی از ایمیج ویو ها همون عکس علاقه مندیه ، که مثلا وقتی روش کلیک میشه بره تو لیست علاقه مندی ها و داخلش پر بشه و وقتی هم دوباره روش میزنیم ، داخلش خالی شه و از لیست علاقه مندی ها حذف بشه . کدهای لیست علاقه مندی رو اینجوری تو رویداد کلیکش تعریف کردم .
الان مشکل اینجاست که مثلا وقتی رو عکس گزینه ی اول میزنم ، عکسش تغییر میکنه و پیام میده که به علاقه مندی ها اضافه شد ، و رو گزینه های دیگه که میزنم ، یک بار پیام میده که حذف شد ، و دوباره که میزنم میگه اضافه شد . و تو لیست ویو هم فقط گزینه ی اولی رو نشون میده ، هرچند که مثلا رو گزینه ی دهم زده باشیم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.