ali@ali 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean میخوام دکمه خروج و منو رو برا برنامه تعریف کنم و اونارو مدیریت کنم اما نمیدونم ادامه این کد (کد بالا) برا هرکدوم باید چی بزنم... یکی کمک کنه لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ooooooooooops الان من دقیقا چیکارش کنم؟ :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ الان تو این تاپیک کدوم کد رو وارد کردید و با مشکل برخوردید یا زهرا (س) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اینو گذاشتم Sub Button1_Click ext = Msgbox2("آیا قصد خروج دارید","","بله","خیر","",Null) If ext = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ من خودم این کد و گذاشتم برا یه برنامه درسیه... ولی وقتی دکمه منو گوشی هم میزنم همین دستورو اجرا میکنه Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event Dim i As Int i = Msgbox2("میخوای بری؟ 0_0","خروج","آره باو","","نه میخوام درس بخونم!",Null) If i = DialogResponse.NEGATIVE Then Msgbox("ایول باو درس خون!","خوش برگشتی!") Else If i = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication End IfEnd Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ توی اون کدی که گفتید خطا میده شما متفییر ext رو تعریف نکردید.دقت کنید. Sub Button1_Click Dim ext As Int ext = Msgbox2("آیا قصد خروج دارید","","بله","خیر","",Null) If ext = DialogResponse.POSITIVE Then ExitApplication End If End Sub و در جواب اینکه دکمه منو رو میزنید عمل میکنه خب. یم مثال کلی میزنم : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event Select keycode Case KeyCodes.KEYCODE_MENU Msgbox("Menu Clicked!","") Case KeyCodes.KEYCODE_BACK Msgbox("Back Clicked!","") End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سلام تو قسمت نمونه سورس ها این مورد که شما میخاید هست یازهرا (س) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ این تاپیک میتونب به جوابت برسی http://answercenter.ir/thread1858.html#post11719 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ نیما جون اینکه فقط خروجه دکمه منو هم میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ منظورت از منو تو خروج همون آره یا خیر هست یا یه چیز دیکه مد نظرتونه یا زهرا (س) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ نه عزیز ببین گوشی ها اوصولا یه دکمه back و یه دکمه menu دارن اون پایین برا خروج یا همون back یه چیزایی فهمیدم ولی برا منو نه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ خوب بجای مثلا ستاره دادان(تو اون تاپیک منظورمه)بزن خانه و بعد اکتیوتی رو بهش بده*لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ آها حالا فهمیدم در این باره یه کدی کداشتم فقط خداکنه پیدا بشه و فکر کنم درموردش تو سایت بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali@ali 10 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ آقا من منتظرم :| بگرد پیدا شد ندا بده :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ن خدایی طلبه یه سرچ نبود*خنده**لال* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ یه سوال از شما شما تمام سورس ها ومطالب مربوط به خروجو دیدید فک کنم فقط مورد 3گزینه ای موجود نیست ( بله , امتیاز به برنامه , خیر) چون دوستان تمام حالت رو درست کردن خروج باعکس , با صدا , با دکمه برگشت خود گوشی و.. یا زهرا (س) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali@ali 10
سلام
Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
میخوام دکمه خروج و منو رو برا برنامه تعریف کنم و اونارو مدیریت کنم اما نمیدونم ادامه این کد (کد بالا) برا هرکدوم باید چی بزنم... یکی کمک کنه لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.