اطلاعیه

کاربر گرامی

به انجمن برنامه نویسی AnswerCenter.ir خوش آمدید

 برای استفاده از تمامی امکانات سایت لطفا در انجمن عضو شوید


محمدرضا شاهپیری

آموزش لود لیمیت از دیتابیس آنلاین در بیسیک با AriaVolly و مولتی پنل

25 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت همه دوستان عزیز

بعد از مدتها گرفتاری خدا رو شکر امروز تونستیم در خدمت شما عزیزان باشیم :malih::53:

خب اگه آموزشهای انجمن رو دنبال کرده باشین قبلا آموزش لود لیمیت با volly و ریسایکلر ویو خدمت دوستان ارائه شد 

تو این آموزش با استفاده از کتابخونه ariavolly(ساخته آقای شاهدی عزیز) اطلاعات رو به صورت دسته ای با سرعت بسیار بالا از دیتابیس آنلاین میگیریم و در مولتی پنل نمایش میدیم

امیدوارم دوستان از این آموزش به نحو احسن استفاده کنن

پسندین فراموش نشه

موفق باشید

Untitled.gif

 

 

loadlimitariavolly.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شرمنده تاپیک رو بالا میارم ، این آموزش خیلی مفیده ولی یه نقص داره به بعضی کاراکترا گیر میده 

مثلا من لینک تصویر رو گزاشتم تو فیلد و موقع فراخوانی به مشکل میخوره

لطفا اگر ممکنه آموزش رو کاملتر کنید و دریافت عکس رو هم قرار بدین

بنده یه تاپیک هم زدم در مورد این مشکل اما به نتیجه ای نرسیدم

امیدوارم اخطار نگیرم

ممنون

این خطای مربوطه

Capture.PNG

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 25 دقیقه قبل، dostmobile گفته است :

شرمنده تاپیک رو بالا میارم ، این آموزش خیلی مفیده ولی یه نقص داره به بعضی کاراکترا گیر میده 

مثلا من لینک تصویر رو گزاشتم تو فیلد و موقع فراخوانی به مشکل میخوره

لطفا اگر ممکنه آموزش رو کاملتر کنید و دریافت عکس رو هم قرار بدین

بنده یه تاپیک هم زدم در مورد این مشکل اما به نتیجه ای نرسیدم

امیدوارم اخطار نگیرم

ممنون

این خطای مربوطه

Capture.PNG

 

سلام

بعید میدونم مشکل از سورس باشه... ا احتمالا خودتون جایی اشتباه رفتید :fekr:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سورس هیچ مشکلی نداره و و قتی فیلد لینک رو برمیدارم درست میشه

فقط به کاراکتر گیر میده

جناب شاهپیری هم گفتن جیسون کاراکترای UTF-8 رو گیر میده 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 16 دقیقه قبل، dostmobile گفته است :

سورس هیچ مشکلی نداره و و قتی فیلد لینک رو برمیدارم درست میشه

فقط به کاراکتر گیر میده

جناب شاهپیری هم گفتن جیسون کاراکترای UTF-8 رو گیر میده 

والا این لینک رو ببینید :

http://novin-center.ir/film/showaction.php

این هم کدهاش :

<?php
require 'db.php';


$id= $_POST['id'];
$result = $con->query("SELECT * FROM tbl where daste = '1' ORDER BY id DESC LIMIT 3 OFFSET 5");

if($result->num_rows > 0){
$myOut = array();
while($row = $result->fetch_assoc()){
    $satr = array();
    $satr['id'] = $row["id"];
    $satr['name'] = $row["name"];
    $satr['film'] = $row["film"];
    $satr['ax'] = $row["ax"];
    $satr['tozih'] = $row["tozih"];
    $satr['hajm'] = $row["hajm"];
    $myOut[] = $satr;
}
    echo json_encode($myOut);

}else{

    echo "ther is no data";

}

?>

name و tozih فارسی هستن توی دیتابیس... با Json کاملا درست نشون میده :fekr:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این جیسونی که چاپ میشه رو B4A تشخیص نمیده متاسفانه.

من قبلا تست کردم

 

 

در ضمن دوستان برای امنیت بیشتر از تابع ISSET استفاده کنید برای ارتباط اپ با دیتابیس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام شرمنده اینجا پیام میدم اگه امکانش هست لایبرری customlistview رو هم بزارید برای دانلود customlistview4 رو دارم ولی نمیشناستش مثل این که من از کلاسش استفاده میکنم الان :hi:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 32 دقیقه قبل، dostmobile گفته است :

شرمنده تاپیک رو بالا میارم ، این آموزش خیلی مفیده ولی یه نقص داره به بعضی کاراکترا گیر میده 

مثلا من لینک تصویر رو گزاشتم تو فیلد و موقع فراخوانی به مشکل میخوره

لطفا اگر ممکنه آموزش رو کاملتر کنید و دریافت عکس رو هم قرار بدین

بنده یه تاپیک هم زدم در مورد این مشکل اما به نتیجه ای نرسیدم

امیدوارم اخطار نگیرم

ممنون

این خطای مربوطه

Capture.PNG

متاسفانه کتابخونه جیسونی که توی بیسیک وجود داره از این امکان پشتیبانی نمیکنه شما توی جاوا با همچین مشلی به هیچ وجه مواجه نمیشین به خاطر کتابخونه قدرتمند org.json توی آموزش قبلی که تو محیط اندروید استودیو بود شما میتونین این رو ملاحظه کنید بنده همه تلاشمو میکنم تاببینم میشه این کتابخونه رو یه جورایی واسه بیسیکقابل استفاده کرد یا خیر غیر از این هیچ راه دیگه ای فعلا نیست و کاراکترهایی مثل (=*%$#) مشکل ایجاد میکنند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 9 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

متاسفانه کتابخونه جیسونی که توی بیسیک وجود داره از این امکان پشتیبانی نمیکنه شما توی جاوا با همچین مشلی به هیچ وجه مواجه نمیشین به خاطر کتابخونه قدرتمند org.json توی آموزش قبلی که تو محیط اندروید استودیو بود شما میتونین این رو ملاحظه کنید بنده همه تلاشمو میکنم تاببینم میشه این کتابخونه رو یه جورایی واسه بیسیکقابل استفاده کرد یا خیر غیر از این هیچ راه دیگه ای فعلا نیست و کاراکترهایی مثل (=*%$#) مشکل ایجاد میکنند

ممنون و تشکر

بنظرم بهترین و پرسرعت ترین  راه کار برای لیمیت دادن دیتابیس  همین باشه

سپاس

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، AmirGholami گفته است :

سلام شرمنده اینجا پیام میدم اگه امکانش هست لایبرری customlistview رو هم بزارید برای دانلود customlistview4 رو دارم ولی نمیشناستش مثل این که من از کلاسش استفاده میکنم الان :hi:

بفرمایید عزیز

customlistvew.zip

در 48 دقیقه قبل، dostmobile گفته است :

شرمنده تاپیک رو بالا میارم ، این آموزش خیلی مفیده ولی یه نقص داره به بعضی کاراکترا گیر میده 

مثلا من لینک تصویر رو گزاشتم تو فیلد و موقع فراخوانی به مشکل میخوره

لطفا اگر ممکنه آموزش رو کاملتر کنید و دریافت عکس رو هم قرار بدین

بنده یه تاپیک هم زدم در مورد این مشکل اما به نتیجه ای نرسیدم

امیدوارم اخطار نگیرم

ممنون

این خطای مربوطه

Capture.PNG

دریافت عکس خیلی ساده اس که کافیه لینک عکسها رو تو یکی از فیلدهای دیتابیس بزارین و موقعی که جیسون دریافت شد با کتابخونه گلاید و این آموزش عکسها رو لود کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استاد دقیقا همینکارو کردم و لینکها داخل فیلد گزاشتم  و حتی تو پروژه فراخوانی نکردم(تو فایل php کدش هست) ولی همون ارور قبلی رو میده که کاراکترهارو نمیشناسه

الان نمیدونم دیگه کلا این روش رو بزارم کنار و از روش دیگه ای استفاده کنم یا هر دو روش رو ادغام کنم؟

این روشی که جناب ایزدی گفتن چجوریه که لینک عکس رو چاپ میکنه اما روش شما خیر

خودمم تلاش میکنم و اگر به نتیجه ای رسیدم در اختیار دوستان بزارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 45 دقیقه قبل، dostmobile گفته است :

استاد دقیقا همینکارو کردم و لینکها داخل فیلد گزاشتم  و حتی تو پروژه فراخوانی نکردم(تو فایل php کدش هست) ولی همون ارور قبلی رو میده که کاراکترهارو نمیشناسه

الان نمیدونم دیگه کلا این روش رو بزارم کنار و از روش دیگه ای استفاده کنم یا هر دو روش رو ادغام کنم؟

این روشی که جناب ایزدی گفتن چجوریه که لینک عکس رو چاپ میکنه اما روش شما خیر

خودمم تلاش میکنم و اگر به نتیجه ای رسیدم در اختیار دوستان بزارم

کتابخونه جیسون آماده شده عزیز یه سری بررسی های نهایی مونده تا آخر امشب احتمالا تو فروشگاه قرار میگیره:malih::53:

با خیال راحت مثه جاوا تو بیسیک از جیسون استفاده کن هر کاراکتری که دوس داری رو چاپ گن هیچ مشکلی به وجود نمیاد:malih:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

جناب شاهپیری عزیز سلام 

من بعد از کامپایل برنامه به این ارور برخورد میکنم ایا این مشکل  با تهیه اون کتابخانه جیسون که در بالا برای دوستمون توضیح دادین بر طرف میشه؟؟؟

بازم مننون از زحمات شما و دوستان 

error2.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله هموطن آموزشها و نحوه ست کردن با آریا والی و کتابخونه هم در لینک زیر

کتابخانه بسیار کاربردی PersianJson - مرتبط با فروشگاه - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام استاد شاهپیری من سورس بسیار خوبی  رو که قرار دادین رو بررسی کردم.جسارتا توی فایلای php برای حفظ امنیت دیتابیس بهتر نیس که قسمت مشخصات دیتابیس رو تو فایل دیگه ای قرار بدیم و محدودیت دسترسی رو براش ایجاد کنیم و واسه خوندن اطلاعات از اون فایل از include استفاده کنیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز اینا مسائل امنیته:malih: هدف آموزش بالا بردن امنیت نبوده بلکه نحوه لود به صورت دسته ای هست. چیزی که شما میفرمایین کاملا درسته و باید حتما رعایت بشه علاوه بر این دیگه دستور کانکت شدن به دیتابیس با mysqlconnect به دردر نمیخوره بهترین روش PDO  هست در کل هدف بنده امنیت نبوده و چقد خوبه دوستانی که با php کار کردن این آموزشا رو بزارن تا دوستان دیگه بتونن استفاده کنن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 1395/10/08, 23:56:03، محمدرضا شاهپیری گفته است :

بله هموطن آموزشها و نحوه ست کردن با آریا والی و کتابخونه هم در لینک زیر

کتابخانه بسیار کاربردی PersianJson - مرتبط با فروشگاه - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی

جناب شاهپیری عزیز سلام  من میخواستم اطلاعات رو از بانک انلاین با یه شرط خاص نشون بدم 

توی برنامه     
    Dim url As String="http://www.xxxxxxxx.ir/xxx/loadlimitexample.php?start=","username="&ed_username.Text

کد رو اینجوری تغیرر دادم ولی اررور میده و قبولش نمیکنه 

ضمنن ممنون میشم در مورد اینکه متغیر پاس شده رو چطوری توی فایل php  بگیرم هم توضیح بدین

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هیچ فرقی نمیکنه عزیز شما هر تعداد متغیر رو میتونین از طریق url بفرستین باید با & اونا رو از هم جدا کنید فقط مثلا به شکل زیر

 Dim url As String="http://www.xxxxxxxx.ir/xxx/loadlimitexample.php?start="&start&"username="&ed_username.Text

سمت سرور هم بخواین بگیرین که دیگه ساده اس

$start=$_GET['start'];
$usernam=$_GET['username'];
.
.
.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 5 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

هیچ فرقی نمیکنه عزیز شما هر تعداد متغیر رو میتونین از طریق url بفرستین باید با & اونا رو از هم جدا کنید فقط مثلا به شکل زیر


 Dim url As String="http://www.xxxxxxxx.ir/xxx/loadlimitexample.php?start="&start&"username="&ed_username.Text

سمت سرور هم بخواین بگیرین که دیگه ساده اس


$start=$_GET['start'];
$usernam=$_GET['username'];
.
.
.

 

استاد عزیز جنای شاهپیری عزیز 

اولا خیلی خوششحالم دوباره برگشتین و میتونم از وجودتون استفاده کنم 

دوما ممنون از راهنمایی 

سوما  

من دقیقا از کدهای PHP شما استفاده میکنم ولی توی ارور لاگ سرور با پیغامی مواجه میشم که میگه MYSQL  بزودی منسوخ میشه و باید از PDO یا  MYSQLI  استفاده کنم 

سعی کردم کد  PHP  شما رو به PDO  تبدیل کنم ولی 100 تا ارور اضافه شد:oops:

ممنون میشم اگه فایل  PHP  رو به PDO  یا MYSQLI  تبدیل کنید

یا راهنمایی کنید چطور اینکارو انجام بدم

شرمنده بابت زحمت ها

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مطالب شما نیاز است به تایید مدیران برسد

مهمان
شما به عنوان کاربر مهمان در حال حاضر دیدگاه ارسال می کنید. اگر دارای حساب کاربری در سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.