محمدرضا شاهپیری 5,584 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ ممنونم هموطن بنده هم از اینکه دوباره به جمع دوستان برگشتم خیلییی خوشحالم تا جایی که بنده اطلاع دارم PDO به صورت پیشفرض نمیتونین استفاده کنین و یه سری کارها رو قبلش باید انجام بدینتا بتونین با اون به دیتابیس وصل بشین بنده با دوستانم که تو زمینه PHP کار میکنن مشورت میکنم و انشالا از این به بعد آموزشها رو بر اساس PDO ادامه میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omidquest 41 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ در 45 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : ممنونم هموطن بنده هم از اینکه دوباره به جمع دوستان برگشتم خیلییی خوشحالم تا جایی که بنده اطلاع دارم PDO به صورت پیشفرض نمیتونین استفاده کنین و یه سری کارها رو قبلش باید انجام بدینتا بتونین با اون به دیتابیس وصل بشین بنده با دوستانم که تو زمینه PHP کار میکنن مشورت میکنم و انشالا از این به بعد آموزشها رو بر اساس PDO ادامه میدم استاد در حال حاضر راهکار هست که من از شر این اررور خلاص بشم چون باعث فورزکلوز شدن میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,584 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ بله شما میتونید از mysqli استفاده کنید کافیه هرجا mysql دیدید یه i اضافه کنید دستوراتشون یکیه فکر کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ در 32 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : بله شما میتونید از mysqli استفاده کنید کافیه هرجا mysql دیدید یه i اضافه کنید دستوراتشون یکیه فکر کنم البته اینطوری هم نیست که فقط با عوض کردن نام همه چیز به درستی عمل کند. آموزش با جزئیات : PHP mysqli_connect() Function لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۷ سلام یکی از بزگوارا فایل PHP این تاپیکو درست میکنه ؟ با سایت های تبدیل mysql به mysqli هم تست کردم ولی بازم ارور میده با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.