Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سلام خسته نباشید دوستان من داخل دیتابیس سه تا ستون دارم. id txt1 txt2 حالا من این آیتم های txt1 رو ریختم تو آریالیست ویو. میخوام با کلیک روی هر آیتم از لیست ویو متنِ txt2 با آیدی یکسان با txt1 نمایش داده بشه( منظورم متن مقابل txt1 در دیتابیس که آیدیش با txt1 یکیه) نمیدونستم چی سرچ کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ شما باید اول یه متغییر نعریف کنین به این صورت Sub Process_Globals Dim txt1_id As String End Sub تو آن کریت همین اکیتوتی هم که گرفتین مقدار تکست 1 رو میاین تو کلیک لیست تو همین اکت به این صورت مینویسین Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int) txt1_id = position StartActivity(second) End Sub یعنی در واقع شما پوزیشی که کلیک میشه رو ذخیره کردین توی همین متغییر استرینگ بعدش میاین تو اکتیوتی بعدی کوئری این رو میگیرن به این صورت cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE id ='"first.txt1_id"'" ) یعنی در واقع بهش میگین بره از تیبل 1 مقدار رو انتخاب کنه کدوم سطر رو سطری که ایدش هم از اکتیوتی اول از متغییر استرینگی که ذخیره کردیم بودیم بگیره بعدش میاین و هرچی هست رو میگیرن داخل یه لیست یا تیبل خودتون For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i l1.Add(cur.GetString("txt2")) Next این الان میره ردیفی که از کلیک لیست گرفته بودیم مقدار txt2 رو از دیتابیس میخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ در 23 دقیقه قبل، Milad-Mohammadi گفته است : سلام خسته نباشید دوستان من داخل دیتابیس سه تا ستون دارم. id txt1 txt2 حالا من این آیتم های txt1 رو ریختم تو آریالیست ویو. میخوام با کلیک روی هر آیتم از لیست ویو متنِ txt2 با آیدی یکسان با txt1 نمایش داده بشه( منظورم متن مقابل txt1 در دیتابیس که آیدیش با txt1 یکیه) نمیدونستم چی سرچ کنم سلام شما بیا آیدی اون ردیفی که کلیک میشه رو بگیر بعدش طبق اون نمایش بدین دیگه خود کلیک اریا پوزیشن رو میگیره از اون استفاده کنین برای نمایش ستون txt 2 مقابل txt1 اش مثل همین لیست ویو معمولی بیسیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، nasim گفته است : سلام شما بیا آیدی اون ردیفی که کلیک میشه رو بگیر بعدش طبق اون نمایش بدین دیگه خود کلیک اریا پوزیشن رو میگیره از اون استفاده کنین برای نمایش ستون txt 2 مقابل txt1 اش مثل همین لیست ویو معمولی بیسیک میشه یه نمونه کد بدی اگه امکانش هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ در 38 دقیقه قبل، Milad-Mohammadi گفته است : میشه یه نمونه کد بدی اگه امکانش هست؟ اول برا کلیک لیست همچین کدی میذارین Sub list_select (ParentEventName As String,position As Int) txt1_id = position StartActivity(second) End Sub بعد تو اکتویتی بعد یا هرجا که خواستین کوئری رو به این صورت بگیرین cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE id ='"first.txt1_id"'" ) بعد اینجا که گرفتین پورزیشن کلیک شده رو تو هرجایی خواستین میگین که txt2 رو نشون بده براتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۵ در 15 دقیقه قبل، nasim گفته است : txt1_id = position فقط این قسمت رو من متوجه نشدم. تاحالا با دیتابیس کار نکردم اولین باره!!! چطور آیدی ستون رو بگیرم و برابر با پوزیشن قرار بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۵ در 15 ساعت قبل، nasim گفته است : txt1_id = position در 15 ساعت قبل، nasim گفته است : '"first.txt1_id"'" دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟ من این دو قسمت رو اصلا متوجه نمیشم!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
سلام خسته نباشید دوستان
من داخل دیتابیس سه تا ستون دارم.
id
txt1
txt2
حالا من این آیتم های txt1 رو ریختم تو آریالیست ویو. میخوام با کلیک روی هر آیتم از لیست ویو متنِ txt2 با آیدی یکسان با txt1 نمایش داده بشه( منظورم متن مقابل txt1 در دیتابیس که آیدیش با txt1 یکیه)
نمیدونستم چی سرچ کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.