Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 سلام دوستان من یه دیتابیس ساختم ( با نویکت کرک نشده) حالا تو برنامه که میخوام initialize کنم این ارور رو میده. یه دیتابیس دیگه هم ساختم و بازهم این ارور رو گرفتم ممنون میشم کمک کمک کنید دوستان یکم عجله ایه کد های مربوط به دیتابیس: File.Copy(File.DirAssets,"en.db",File.DirInternal,"en.db") sql.Initialize(File.DirAssets,"en.db",False) cursur1=sql.ExecQuery("SELECT * FROM texts") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی قاسمی 53 ارسال شده در 28 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، 2016 در 12 دقیقه قبل، Milad-Mohammadi گفته است : سلام دوستان من یه دیتابیس ساختم ( با نویکت کرک نشده) حالا تو برنامه که میخوام initialize کنم این ارور رو میده. یه دیتابیس دیگه هم ساختم و بازهم این ارور رو گرفتم ممنون میشم کمک کمک کنید دوستان یکم عجله ایه کد های مربوط به دیتابیس: File.Copy(File.DirAssets,"en.db",File.DirInternal,"en.db") sql.Initialize(File.DirAssets,"en.db",False) cursur1=sql.ExecQuery("SELECT * FROM texts") درورد باید موقع اینشیالیز کردن sql مسیرش رو به DirInternal بدین و از Assets قبول نمیکنه یعنی به اینصورت : sql.Initialize(File.DirInternal,"en.db",False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
سلام دوستان
من یه دیتابیس ساختم ( با نویکت کرک نشده)
حالا تو برنامه که میخوام initialize کنم این ارور رو میده. یه دیتابیس دیگه هم ساختم و بازهم این ارور رو گرفتم
ممنون میشم کمک کمک کنید دوستان یکم عجله ایه
کد های مربوط به دیتابیس:
File.Copy(File.DirAssets,"en.db",File.DirInternal,"en.db") sql.Initialize(File.DirAssets,"en.db",False) cursur1=sql.ExecQuery("SELECT * FROM texts")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.