سلام دوستان خیلی گشتم و خیلی هم محتوا در این باره زیاد هست ولی از هر کدی استفاده میکنم این مشکل رو دارم که
وقتی کاربر روی دکمه ارسال ایمیل میزنه برای اولین بار (( لیست پیشنهادی برنامه ها باز میشه ))
و میدونید که نرم افزار های وایبر و واتساپ و ... تلگرام .... و در میان همه این ها ایمیل هست که کاربر باید و باید روی ایمیل کلیک کنه
من نمیخام این لیست باز بشه
یا کاربر رو دستگاه ایمیل تعریف کرده که ایمیل باز میشه
یا تعریف نکرده و مشکل داره که با try میگم مشکل داری رفیق ایمیل تعریف نشده
ممکنه راهنمایی بفرمایید
اینم کد من هست
Sub SendMail(SendTo As String, SendBody As String, SendSub As String, SendAtt As String)
Dim ei As Email
SendTo = SendTo.Trim
ei.To.Add(SendTo)
ei.Body = SendBody
ei.Subject = SendSub.Trim
If SendAtt <> "" Then
ei.Attachments.Add(SendAtt)
End If
Try
StartActivity(ei.GetIntent)
Catch
Msgbox("Email Client Could Not Be Accessed, Please Make Sure You Have Setup Your Email Client", "NOTICE")
End Try
End Sub
سوال
arastooms 1,046
سلام دوستان خیلی گشتم و خیلی هم محتوا در این باره زیاد هست ولی از هر کدی استفاده میکنم این مشکل رو دارم که
وقتی کاربر روی دکمه ارسال ایمیل میزنه برای اولین بار (( لیست پیشنهادی برنامه ها باز میشه ))
و میدونید که نرم افزار های وایبر و واتساپ و ... تلگرام .... و در میان همه این ها ایمیل هست که کاربر باید و باید روی ایمیل کلیک کنه
من نمیخام این لیست باز بشه
یا کاربر رو دستگاه ایمیل تعریف کرده که ایمیل باز میشه
یا تعریف نکرده و مشکل داره که با try میگم مشکل داری رفیق ایمیل تعریف نشده
ممکنه راهنمایی بفرمایید
اینم کد من هست
Sub SendMail(SendTo As String, SendBody As String, SendSub As String, SendAtt As String) Dim ei As Email SendTo = SendTo.Trim ei.To.Add(SendTo) ei.Body = SendBody ei.Subject = SendSub.Trim If SendAtt <> "" Then ei.Attachments.Add(SendAtt) End If Try StartActivity(ei.GetIntent) Catch Msgbox("Email Client Could Not Be Accessed, Please Make Sure You Have Setup Your Email Client", "NOTICE") End Try End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.