mshafiee110 730 ارسال شده در 30 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2016 یک کتابخونه دیالوگی بسیار زیبا،آسان جهت استفاده از دیالوگ های متریال, که قابلیت شخصی سازی داره و میتونید از اون در اندرویدهای پایینتر از api 21 استفاده هم کنید. این کتابخونه چندین سبک برای نمایش دیالوگ ها رو داره که کار برنامه نویسان رو خیلی راحت کرده. Pars Material Dialogs حالت های عادی، آیکون دار، یک تا سه دکمه دار، لیست ویو دار، لیست انتخاب دار، پروگرس دار، ورودگر متن دار، انتخابگر پوشه و… رو داره . همچنین امکان تنظیم گراویتی و فونت و....به صورت مستقیم از داخل خود برنامه وجود داره. ~~~~~~~~~~~~~~~~ تغییرات: افزودن امکان تغییر فونت و گراویتی کلیه لیست ویو ها-چک باکس ها افزودن سه تابع canceledOnTouchOutside-autoDismiss-cancelable همچنین buttonRippleColor و... افزوده شدن limitIconToDefaultSize افزودن متد جدید برای سریعتر کردن و تغییر کلی فونتها نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Metalika 0 ارسال شده در 13 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2020 سلام در استفاده از این نرم افزار یه سوال از حضورتون داشتم ممنون میشم پاسخ بدید زمانی که در حالت کاستوم میخوایم مثلا یک اسپینر به دیالوگ اضافه کنیم رویداد ایتم کلیک اسپینر کار نمیکنه ینی به طور واضحتر اگه بخوام بگم من به رویداد اسپینر یک تست مسیج دادم و وقتی روی ایتم های اسپینر کلیک میکنم تست رو نمایش نمیده در عوض همه تست ها رو اگر چن بار کلیک کرده باشین یک جا بعد از بسته شدن دیالوگ نمایش میده به عبارت دیگه رویداد مربوطه بعد از بسته شدن دیالوگ کار میکنه ، نه در زمان باز بودن اون ! من از parsMSGbox 2 استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید . ضمنا اخرین ورژن این کتابخانه چه ورژنی هست ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.