Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان. من یه لیست 600 تایی دارم که تو کلیک لیست میام یه دیالوگ نشون میدم . میخوام مثلا هر 10 آیتم لیست 10 تا عکس بگیرن. به اینصورت که 10 آیتم اول به ترتیب این عکسارو بگیرن: 1و2و3و4و5و6و7و8و9و10 از 11 تا 20 دوباره همین عکسای 1 تا 10 رو بگیرن از 21 تا 30 دوباره همینطور الی آخر چطور میتونم همچین کاری رو انجام بدم؟ الان من کد رو اینجوری نوشتم: axid = cursur1.GetInt("id") Dialog.SetHeaderDrawable(xml.GetDrawable("header"&axid)) با این کد میاد 10 تا عکس اول رو میگیره و میده به 10 تا آیتم اول اما آیتم 11 به بعد که کلیک میکنم میگه ریسورسی وجود نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ برای اینکار باید از عملگر Mod استفاده کنید. این عملگر باقیمانده تقسیم رو بر میگردونه مثلا: ToastMessageShow((7 Mod 10),True) 'خروجی 7 ToastMessageShow((559 Mod 10),True) 'خروجی 9 خب برای استفاده باید: 1- شماره عکس 10 رو به صفر تبدیل کنید. 2- کدتون هم به صورت زیر درمیاد axid = cursur1.GetInt("id") Dialog.SetHeaderDrawable(xml.GetDrawable("header"&(axid Mod 10))) همین! «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Milad-Mohammadi 401
سلام دوستان. من یه لیست 600 تایی دارم که تو کلیک لیست میام یه دیالوگ نشون میدم . میخوام مثلا هر 10 آیتم لیست 10 تا عکس بگیرن.
به اینصورت که 10 آیتم اول به ترتیب این عکسارو بگیرن: 1و2و3و4و5و6و7و8و9و10
از 11 تا 20 دوباره همین عکسای 1 تا 10 رو بگیرن
از 21 تا 30 دوباره همینطور الی آخر
چطور میتونم همچین کاری رو انجام بدم؟
الان من کد رو اینجوری نوشتم:
axid = cursur1.GetInt("id") Dialog.SetHeaderDrawable(xml.GetDrawable("header"&axid))
با این کد میاد 10 تا عکس اول رو میگیره و میده به 10 تا آیتم اول اما آیتم 11 به بعد که کلیک میکنم میگه ریسورسی وجود نداره.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.