amir386 39 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان یه سوال داشتم. تغییراتی ک تو یه دیتابیس داده میشه با عوض کردن اکتیویتی یا بستن برنامه اون تغیرات بر میگرده؟! مال من بر میگرده وقتی insert میکنم چیزای ک اضافه کردم دفه بعد اضافه نشدن میخوان هر تغیری ک داخل دیتابیس داده میشه با خاموش کردن گوشی بستن . برنامه و. . باقی بمونه و بر نگرده . چی باید کنم؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام شما چک کن، اگه فایله نبود بیا کپی کن توی دیر اینترنال احتمالا هر بار این کارو انجام میدید شرط ابتدایی رو به این تغییر بدید if file.exist(file.dirinternal,("test.db")) = false then file.copy(file.dirassets,"test.db",file.dirinternal,"test.db") end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ خیلی ممنون از پاسخ های خوبتون بله درس بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۵ سلام در 10 دقیقه قبل، amir386 گفته است : تغییراتی ک تو یه دیتابیس داده میشه با عوض کردن اکتیویتی یا بستن برنامه اون تغیرات بر میگرده؟! خیر در 10 دقیقه قبل، amir386 گفته است : مال من بر میگرده وقتی insert میکنم چیزای ک اضافه کردم دفه بعد اضافه نشدن توی اکتیویتی Resume بیایید مجدد اطلاعات رو بخونید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir386 39
سلام دوستان یه سوال داشتم.
تغییراتی ک تو یه دیتابیس داده میشه با عوض کردن اکتیویتی یا بستن برنامه اون تغیرات بر میگرده؟!
مال من بر میگرده وقتی insert میکنم چیزای ک اضافه کردم دفه بعد اضافه نشدن
میخوان هر تغیری ک داخل دیتابیس داده میشه با خاموش کردن گوشی بستن . برنامه و. . باقی بمونه و بر نگرده . چی باید کنم؟ با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.