amir386 39 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سلام دوستان یه سوال داشتم. تغییراتی ک تو یه دیتابیس داده میشه با عوض کردن اکتیویتی یا بستن برنامه اون تغیرات بر میگرده؟! مال من بر میگرده وقتی insert میکنم چیزای ک اضافه کردم دفه بعد اضافه نشدن میخوان هر تغیری ک داخل دیتابیس داده میشه با خاموش کردن گوشی بستن . برنامه و. . باقی بمونه و بر نگرده . چی باید کنم؟ با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سلام شما چک کن، اگه فایله نبود بیا کپی کن توی دیر اینترنال احتمالا هر بار این کارو انجام میدید شرط ابتدایی رو به این تغییر بدید if file.exist(file.dirinternal,("test.db")) = false then file.copy(file.dirassets,"test.db",file.dirinternal,"test.db") end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir386 39 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 خیلی ممنون از پاسخ های خوبتون بله درس بود . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2016 سلام در 10 دقیقه قبل، amir386 گفته است : تغییراتی ک تو یه دیتابیس داده میشه با عوض کردن اکتیویتی یا بستن برنامه اون تغیرات بر میگرده؟! خیر در 10 دقیقه قبل، amir386 گفته است : مال من بر میگرده وقتی insert میکنم چیزای ک اضافه کردم دفه بعد اضافه نشدن توی اکتیویتی Resume بیایید مجدد اطلاعات رو بخونید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir386 39
سلام دوستان یه سوال داشتم.
تغییراتی ک تو یه دیتابیس داده میشه با عوض کردن اکتیویتی یا بستن برنامه اون تغیرات بر میگرده؟!
مال من بر میگرده وقتی insert میکنم چیزای ک اضافه کردم دفه بعد اضافه نشدن
میخوان هر تغیری ک داخل دیتابیس داده میشه با خاموش کردن گوشی بستن . برنامه و. . باقی بمونه و بر نگرده . چی باید کنم؟ با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.