sahell2 22 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 سلامدوستان توی برنامه ها دیدم از یک horizantlscrollview استفاده شده وقتی ک هر پنل به وسط میرسید یکم اندازش بزرگتر میشد و وقتی از این ناحیه خارج می شد اندازش معمولی میشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 4 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، 2016 از viewpager باید استفاده کنید به نظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahell2 22 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 در 7 ساعت قبل، AmirGholami گفته است : از viewpager باید استفاده کنید به نظرم ممنون ولی اون اموزش برای اندروید استدیو بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 درود اینکه تغییر سایز بده رو شخصا توی بیسیک نه دنبالش بودم و نه کار کردم اما خب اسلایدر معمولی رو اینجا استاد آرتا زحمتش رو کشیدن : البته این رو هم ببینید فکر کنم چیزی باشه که میخواهید: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 سلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 5 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2016 در هم اکنون، sahell2 گفته است : سلامدوستان توی برنامه ها دیدم از یک horizantlscrollview استفاده شده وقتی ک هر پنل به وسط میرسید یکم اندازش بزرگتر میشد و وقتی از این ناحیه خارج می شد اندازش معمولی میشد سلام 01 - اول ارتفاع اسکرولت رو تو یه متغییر بریز 02 - بعد شرط بنویس که اگر به نصف رسید ( اندازش بزرگ بشه ) و وقتی از وسط گزشت به حالت اول برگرده 03 - این رو یا تو رویداد تایمر یا تو رویداد اسکرول شدن بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sahell2 22
سلامدوستان
توی برنامه ها دیدم از یک horizantlscrollview استفاده شده وقتی ک هر پنل به وسط میرسید یکم اندازش بزرگتر میشد و وقتی از این ناحیه خارج می شد اندازش معمولی میشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.