Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام دوستان به یه مشکل عجیب بر خوردم کدهایی که چند وقت پیش باهاشون گت المنت میکردم الان دیگه جواب نمیدن! هرکاری کردم هیچ سایتی رو گت المنت نمیکنه هیچ چیزی رو!بدون هیچ اروری! من سورس رو پیوست میکنم ببینید برای شما جواب میده یا نه get ip.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ http://s9.picofile.com/file/8277246168/Screenshot_101_.png این در لاگ کت نوشته میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در 12 ساعت قبل، AmirGholami گفته است : http://s9.picofile.com/file/8277246168/Screenshot_101_.png این در لاگ کت نوشته میشه با ورژن webextras 1.30 هیچ ارورب نشون نمیداد وقتی اپدیتش کردم به 1.42 این ارور ها رو توی لاگ نشون داد عجیبه برای شما هم کار نمیکنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، Hamed Sabet Farhadi گفته است : با ورژن webextras 1.30 هیچ ارورب نشون نمیداد وقتی اپدیتش کردم به 1.42 این ارور ها رو توی لاگ نشون داد عجیبه برای شما هم کار نمیکنه؟ برای منم کار نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ به احتمال قوی در سایت تغیراتی داده شده بهمین دلیل به مشکل برخوردید. در ضمن متد getElementsByClassName مفدار برگشیش به صورت آرایه است. کد زیر برای من جواب داد. WebViewExtras1.executeJavascript(WebView1,"B4A.CallSub('getip',true,document.getElementsByClassName('value')[0].innerText)") «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Hamed Sabet Farhadi 707
سلام دوستان
به یه مشکل عجیب بر خوردم کدهایی که چند وقت پیش باهاشون گت المنت میکردم الان دیگه جواب نمیدن!
هرکاری کردم هیچ سایتی رو گت المنت نمیکنه هیچ چیزی رو!بدون هیچ اروری!
من سورس رو پیوست میکنم ببینید برای شما جواب میده یا نه
get ip.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.