به مشکلی در طراحی برنامه برخوردم که اطلاعات جامعی پیدا نکردم براش سوال رو مطرح میکنم عزیزان اگر یه راهنمایی محبت کنند ممنون میشم
من تعدادی آیکن و تصویری تو برنامه دارم که سایز طراحی اون ها 512در 512 هست
اومدم این آیکنها رو از طریق سایت (( Mobile App icon - free android icon packs )) که سایت بسیار خوبی هم هست به سایز های استاندارد در پوشه های زیر تبدیل کردم و در این پوشه ها
به صورت (( فقط خاندنی read only )) ذخیره کردم
در پوشه rss
در پوشه های زیر
drawable-xxxhdpi
drawable-xxhdpi
drawable-xhdpi
drawable-mdpi
drawable-hdpi
سوال :
آیا به غیر از این کار که انجام شده و در پوشه rss و در پوشه هایی که بالا گفتیم باید در پوشه
file برنامه هم باشه ؟؟
( چون الان اگر اونجا نباشه نمی دونم چه طور باید عکسها رو آدرس دهی کنم و به ایمیج ویو اختصاص بدم )
اگر جواب مثبت هست و باید در پوشه فایل هم یه نسخه قرار بدم !! چه سایزی رو باید انتخاب کنم ؟؟
و اگر پاسخ منفی هست و لازم نیست دیگه در پوشه فایل یه نسخه از هر عکس هم داشته باشم !! چه طور باید در برنامه آدرس بدم
مثلا (iran_pic.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"iran.png"))
نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه
خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید انجمن
به مشکلی در طراحی برنامه برخوردم که اطلاعات جامعی پیدا نکردم براش سوال رو مطرح میکنم عزیزان اگر یه راهنمایی محبت کنند ممنون میشم
من تعدادی آیکن و تصویری تو برنامه دارم که سایز طراحی اون ها 512در 512 هست
اومدم این آیکنها رو از طریق سایت (( Mobile App icon - free android icon packs )) که سایت بسیار خوبی هم هست به سایز های استاندارد در پوشه های زیر تبدیل کردم و در این پوشه ها
به صورت (( فقط خاندنی read only )) ذخیره کردم
در پوشه rss
در پوشه های زیر
drawable-xxxhdpi
drawable-xxhdpi
drawable-xhdpi
drawable-mdpi
drawable-hdpi
سوال :
آیا به غیر از این کار که انجام شده و در پوشه rss و در پوشه هایی که بالا گفتیم باید در پوشه
file برنامه هم باشه ؟؟
( چون الان اگر اونجا نباشه نمی دونم چه طور باید عکسها رو آدرس دهی کنم و به ایمیج ویو اختصاص بدم )
اگر جواب مثبت هست و باید در پوشه فایل هم یه نسخه قرار بدم !! چه سایزی رو باید انتخاب کنم ؟؟
و اگر پاسخ منفی هست و لازم نیست دیگه در پوشه فایل یه نسخه از هر عکس هم داشته باشم !! چه طور باید در برنامه آدرس بدم
مثلا (iran_pic.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"iran.png"))
نمی دونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه
خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.