ssszmath 15 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ سلام من میخواستم یه چیزی مثل تصویر زیر بسازم یعنی وقتی پنل مرتب سازی بالا اومد پنل های زیرین رنگش تارک بشه مثل عکس از راهنماییتون ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ لینک زیر رو چک کنید.کمکتون میکنه «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، ssszmath گفته است : سلام من میخواستم یه چیزی مثل تصویر زیر بسازم یعنی وقتی پنل مرتب سازی بالا اومد پنل های زیرین رنگش تارک بشه مثل عکس از راهنماییتون ممنون سلام شاید متریال دیالوگ براتون سخت باشه می تونید اینشکلی هم عمل کنید Good_massage-box لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HS71 78 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، ssszmath گفته است : از راهنماییتون ممنون اگه نمونه ساده میخواین این تاپیک شاید کمکتون کنه: تیره شدن صفحه - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ssszmath 15
سلام من میخواستم یه چیزی مثل تصویر زیر بسازم
یعنی وقتی پنل مرتب سازی بالا اومد پنل های زیرین رنگش تارک بشه مثل عکس
از راهنماییتون ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.