[email protected] 0 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ سلام به همه اساتید من یه چن وقتی هست کار نکردم الان اومدم سورسای قبلیو میخوام باز کنم موقع کامپایل این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنین B4A version: 6.00 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.13s) Compiling layouts code. (0.07s) Organizing libraries. (0.03s) Generating R file. (0.26s) Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_79 src\b4a\example\main.java:48: error: cannot find symbol processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ symbol: method runHook(String,main,<null>) location: variable processBA of type BA Note: src\b4a\example\starter.java uses or overrides a deprecated API. Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details. 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ بیسیکتونو به طور کامل حذف کنین حتی فایل های ریجستریشو با نرم افزار uninstaller pro و بعد دوباره نصب کنید ران هوک تا جایی ک میدونم راه حلی نداره عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farnad24 45 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ فک کنم مشکل از jdk شماست.دوباره نصب و ادرس دهی کنید احتمالا درست بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 0 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اخه داشت کار میکرد یهو از کا افتاد احتمال داره کلا پاک کنم دوباره بریزم درس بشه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۵ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
[email protected] 0
سلام به همه اساتید
من یه چن وقتی هست کار نکردم الان اومدم سورسای قبلیو میخوام باز کنم موقع کامپایل این ارور رو میده لطفا راهنمایی کنین
B4A version: 6.00
Parsing code. (0.01s)
Compiling code. (0.13s)
Compiling layouts code. (0.07s)
Organizing libraries. (0.03s)
Generating R file. (0.26s)
Compiling generated Java code. Error
javac 1.7.0_79
src\b4a\example\main.java:48: error: cannot find symbol
processBA.runHook("oncreate", this, null);
^
symbol: method runHook(String,main,<null>)
Note: src\b4a\example\starter.java uses or overrides a deprecated API.
Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details.
1 error
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.