Hayperapp 18 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ سلام من یه سوال داشتم ... میخواستم بدونم چجوری میتونم ادرس های هر سایت رو بگیرم .. برای مثال شما توی مرورگروتون وقتی که این تاپیک رو میزنید داخل تولبار مرورگر قسمتی کی ادرس رو وارد میکنید این طوری هست https://answercenter.ir/forum/12-پرسش-و-پاسخ-بیسیک4اندروید/?do=add یا مثلا توی گوگل که سرچ رو میزنید بعد سایت رو انتخاب میکنید بازم ادرس توی اون قسمت تغییر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ درود یعنی آدرس سایت رو از کل لینک جدا کنید ؟ مثلا کلمه answercenter.ir رو جدا کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، Hayperapp گفته است : سلام من یه سوال داشتم ... میخواستم بدونم چجوری میتونم ادرس های هر سایت رو بگیرم .. برای مثال شما توی مرورگروتون وقتی که این تاپیک رو میزنید داخل تولبار مرورگر قسمتی کی ادرس رو وارد میکنید این طوری هست https://answercenter.ir/forum/12-پرسش-و-پاسخ-بیسیک4اندروید/?do=add یا مثلا توی گوگل که سرچ رو میزنید بعد سایت رو انتخاب میکنید بازم ادرس توی اون قسمت تغییر میکنه joda kardan esm az Adres این رو قبلا ساختم برای جدا کردن اسم از آدرس اینترنتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hayperapp 18 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ ممنونم ... اما من یک مرورگر دارم میسازم .. میخوام توی ادیت تکس لنک کامل رو نشون بده .. مثل کروم ... الان مثلا answercenter.ir رو که داخل ادیت تکسم میزنم سایت رو بالا میاره ولی وقتی وارد تاپیک ها میشم توی ادیت تکسم فقط answercenter.ir هست و تغییر نمیکنه ... میخوام لینک کامل رو بگیره .. نمیدونم از این بیشتر نتونستم منظورم رو برسونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در 44 دقیقه قبل، Hayperapp گفته است : ممنونم ... اما من یک مرورگر دارم میسازم .. میخوام توی ادیت تکس لنک کامل رو نشون بده .. مثل کروم ... الان مثلا answercenter.ir رو که داخل ادیت تکسم میزنم سایت رو بالا میاره ولی وقتی وارد تاپیک ها میشم توی ادیت تکسم فقط answercenter.ir هست و تغییر نمیکنه ... میخوام لینک کامل رو بگیره .. نمیدونم از این بیشتر نتونستم منظورم رو برسونم من دقیق متوجع نشدم ولی اگه از webview استفاده میکنی webview1.url آدرس کنونی رو بر میگردونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۵ در 6 ساعت قبل، Hayperapp گفته است : ممنونم ... اما من یک مرورگر دارم میسازم .. میخوام توی ادیت تکس لنک کامل رو نشون بده .. مثل کروم ... الان مثلا answercenter.ir رو که داخل ادیت تکسم میزنم سایت رو بالا میاره ولی وقتی وارد تاپیک ها میشم توی ادیت تکسم فقط answercenter.ir هست و تغییر نمیکنه ... میخوام لینک کامل رو بگیره .. نمیدونم از این بیشتر نتونستم منظورم رو برسونم Sub WebView1_PageFinished (Url As String) edittext1.text = Url End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Hayperapp 18
سلام
من یه سوال داشتم ... میخواستم بدونم چجوری میتونم ادرس های هر سایت رو بگیرم ..
برای مثال شما توی مرورگروتون وقتی که این تاپیک رو میزنید داخل تولبار مرورگر قسمتی کی ادرس رو وارد میکنید این طوری هست https://answercenter.ir/forum/12-پرسش-و-پاسخ-بیسیک4اندروید/?do=add
یا مثلا توی گوگل که سرچ رو میزنید بعد سایت رو انتخاب میکنید بازم ادرس توی اون قسمت تغییر میکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.