Siaic 88 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ با سلام چرا نمیشه در دیتابیس آنلاین اموجی ارسال کرد؟ آیا راهی برای حل این مشکل هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/23, 18:53:42، امین مهدوی گفته است : ایموجی ها معمولا از سه بایت ایجاد شده اند. و UTF-8 از دو بایت. بنابر این باید نوع کارکترها رو ۴ بایتی تعریف کنیم مثلا $conn->set_charset("utf8mb4"); یه مثال کامل می زارم که تست هم کردم داده ها رو در دیتابیس ذخیره و سپس اونو ارسال می کنه <meta charset="utf-8"> <?php $conn = new mysqli("host", "user", "pass", "db"); $conn->set_charset("utf8mb4"); if ($conn->connect_error) die(""); $sql = "INSERT INTO tbl ( name) VALUES ('✌✋☝☀☔')"; if ($conn->query($sql) === TRUE) { $sql="SELECT * FROM tbl"; $result = $conn->query($sql); while ($row = $result->fetch_assoc()) { $str=$row['id']."="; $str.=$row['name']; echo $str."<br />"; } } else echo "no"; ?> «موفق باشید.» با سلام من utf8mb4 کردم ولی نمیشه داخل دیتابیس اموجی داد! خود دیتابیس قبولش نمیکنه ... میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ با این جدول امتحان کن ببین مشکل حل میشه test «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۵ ایموجی ها معمولا از سه بایت ایجاد شده اند. و UTF-8 از دو بایت. بنابر این باید نوع کارکترها رو ۴ بایتی تعریف کنیم مثلا $conn->set_charset("utf8mb4"); یه مثال کامل می زارم که تست هم کردم داده ها رو در دیتابیس ذخیره و سپس اونو ارسال می کنه <meta charset="utf-8"> <?php $conn = new mysqli("host", "user", "pass", "db"); $conn->set_charset("utf8mb4"); if ($conn->connect_error) die(""); $sql = "INSERT INTO tbl ( name) VALUES ('✌✋☝☀☔')"; if ($conn->query($sql) === TRUE) { $sql="SELECT * FROM tbl"; $result = $conn->query($sql); while ($row = $result->fetch_assoc()) { $str=$row['id']."="; $str.=$row['name']; echo $str."<br />"; } } else echo "no"; ?> «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سلام من database رو utf8mb4 کردم ولی زمانی که توی متن ادیت تکست برنامه ام از ایموجی استفاده میکنم و میفرستم به دیتابیس ، ایموجی ها رو به صورت ???? نشون میده ، باید چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 18 ساعت قبل، امین مهدوی گفته است : با این جدول امتحان کن ببین مشکل حل میشه test «موفق باشید.» سلام تست کردم ولی بازم نشد !!! عکس زیر ببینید.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 11 دقیقه قبل، fileman گفته است : سلام من database رو utf8mb4 کردم ولی زمانی که توی متن ادیت تکست برنامه ام از ایموجی استفاده میکنم و میفرستم به دیتابیس ، ایموجی ها رو به صورت ???? نشون میده ، باید چه کار کنم؟ در دیتابیس از utf8mb4_general_ci و حتما خود فایل php هم از نوع UTF-8 ذخیره بشه در هم اکنون، Siaic گفته است : سلام من بلد نیستم ازش استفاده کنم لطفا بیشتر راهنمایی کنید مرسی در phpmyadmin طبق تصویر زیر عمل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، امین مهدوی گفته است : در دیتابیس از utf8mb4_general_ci و حتما خود فایل php هم از نوع UTF-8 ذخیره بشه در phpmyadmin طبق تصویر زیر عمل کنید. بعضی ها رو قبول میکنه ولی همه رو نه .... عکس زیر مپلا اموجی اخری قبول نکرد اموجی تلگرامه البته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ خب منم تست کردم به بعضی از ایموجی ها گیر می داد در این مواقع ناچارا باید از اینکود و دیکود استفاده کنید من با json_encode ایموجی ها رو اینکود کردم و در دیتابیس ذخیره کردم و با json_decode هم اونو برگردوندم البته شکل صحیح ایموجی ها فقط در خود تلگرام نشون می داد . چون تلگرام ایموجی ها رو با تصویر جایگزین می کنه. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، امین مهدوی گفته است : خب منم تست کردم به بعضی از ایموجی ها گیر می داد در این مواقع ناچارا باید از اینکود و دیکود استفاده کنید من با json_encode ایموجی ها رو اینکود کردم و در دیتابیس ذخیره کردم و با json_decode هم اونو برگردوندم البته شکل صحیح ایموجی ها فقط در خود تلگرام نشون می داد . چون تلگرام ایموجی ها رو با تصویر جایگزین می کنه. «موفق باشید.» میشه این سورس انکد و دیکد بزارید؟ و لیست اموجی هایی که قابل استفاده هستن؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
agha sasan 82 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ میتونی از مخفف یا به عبارتی دیگه از یه جایگذین استفاده کنید و بعد ازشون استفاده کنید. متوجه نشدید؟! خب یه مثال میزنم: مثلا :| رو به جای اموجی ذخیره کنید تو دیتابیس و تو برنامتون هم برعکسش بجای :| از استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 46 دقیقه قبل، mrshirdel گفته است : میتونی از مخفف یا به عبارتی دیگه از یه جایگذین استفاده کنید و بعد ازشون استفاده کنید. متوجه نشدید؟! خب یه مثال میزنم: مثلا :| رو به جای اموجی ذخیره کنید تو دیتابیس و تو برنامتون هم برعکسش بجای :| از استفاده کنید. دقیقا همین کاری که آقای شیردل گفتند باید انجام بدید... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۵ در 47 دقیقه قبل، Siaic گفته است : میشه این سورس انکد و دیکد بزارید؟ و لیست اموجی هایی که قابل استفاده هستن؟ تشکر از کل ایموجی ها میشه استفاده کرد مشکلی در این رابطه نیست مشکل نمایش اون در مرورگر و یا آپ اندرویدتونه باید همون روش تلگرام رو بکار بگیرین اگه سورس متن باز تلگرام رو دانلود کنید تصاویر ایموجی ها رو میبینید http://s9.picofile.com/file/8279135868/v10_emoji2_0x_0_0.png شما هم یه فونت مناسب تهیه کنید مشکلتون حل میشه طرز تهیه فونت از تصاویر هم تو انجمن وجود داره. کد خاصی هم که نداره. //اینکود $data=json_encode('ایموجی رو بزار اینجا'); // متن انکود رو بریز دیتابیس //واسه دیکود هم متن رو بگیر و بفرست echo json_decode($data); نمیشه ایموجی ها رو بفرستم تو انجمن . ارور داد «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
با سلام
چرا نمیشه در دیتابیس آنلاین اموجی ارسال کرد؟
آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.