SG1393 61 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 سلام صبحتون بخیر طبق آموزشی که از انجمن دریافت کردم شروع به کدنویسی کردم ولی با همچین خطایی برخورد کردم اینم کدنویسی آموزش ممنون می شم راهنمایی ام کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 در 2 ساعت قبل، SG1393 گفته است : طبق آموزشی که از انجمن دریافت کردم شروع به کدنویسی کردم ولی با همچین خطایی برخورد کردم میشه لطف کنید بگید طبق کدوم آموزش ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 در 18 دقیقه قبل، 2roshke گفته است : میشه لطف کنید بگید طبق کدوم آموزش ؟؟؟؟ طبق این اموزش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amral 83 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 در 2 ساعت قبل، SG1393 گفته است : سلام صبحتون بخیر طبق آموزشی که از انجمن دریافت کردم شروع به کدنویسی کردم ولی با همچین خطایی برخورد کردم اینم کدنویسی آموزش ممنون می شم راهنمایی ام کنید سلام ممکنه این ارور با این راه ها حل بشه: اگه از اپ کامپت ورژن 3 به بالا استفاده می کنید باید اون 2تا ادرس دهی های وسط رو حذف کنید و فقط اولی و چهارمی رو بذارید یا اینکه باید به مسیر tools/configure paths برید و نسخه sdk مورد استفاده برنامه رو به 22 به بالا تغییر بدین یا اینکه نسخه کتابخانه android support repository در SDK شما نسخه ش پایین تر از 36 هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza sabouri 444 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 در 16 دقیقه قبل، amral گفته است : سلام ممکنه این ارور با این راه ها حل بشه: اگه از اپ کامپت ورژن 3 به بالا استفاده می کنید باید اون 2تا ادرس دهی های وسط رو حذف کنید و فقط اولی و چهارمی رو بذارید یا اینکه باید به مسیر tools/configure paths برید و نسخه sdk مورد استفاده برنامه رو به 22 به بالا تغییر بدین یا اینکه نسخه کتابخانه android support repository در SDK شما نسخه ش پایین تر از 36 هستش فک کنم باید یه سورسی هم داشته باشه اگر داره که خلی خوبه *داخل سورس اونوقت یک پوشه هم به اسم resource وجود داره که اون پوشه باید در کنار پروژتون باشه *قسمت مانیفست رو هم یه چک بزنید ما هم که به آموزش دسترسی نداریم ، این راه کارها هم پیشنهادیه ، ایشالله به دردتون بخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2016 درود و خسته نباشید این آموزش مربوط به استاد محسن سلطانیان هستند ایشون به بنده گفتند کسایی که با آموزش های ایشون جایی به مشکل برخورد کردن از توی تلگرام ازشون کمک بگیرن ایشون پاسخگوی شما هستند آیدی تلگرامشون : @Mohsensoltaniyan لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SG1393 61
سلام صبحتون بخیر
طبق آموزشی که از انجمن دریافت کردم شروع به کدنویسی کردم ولی با همچین خطایی برخورد کردم
اینم کدنویسی آموزش
ممنون می شم راهنمایی ام کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.