softir 459 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سلام بنده این کد رو دادم File.WriteString(File.DirDefaultExternal ,EditText1.Text, EditText2.Text ) می خوام اطلاعات در کارت حافظه خارجی ذخیره بشه ولی میاد داخل حافضه داخلی ذخیره می کنه در ضمن از این دسترسی هم استفاده کردم ولی نشد AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد معین عبدی 255 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در 27 دقیقه قبل، softir گفته است : سلام بنده این کد رو دادم File.WriteString(File.DirDefaultExternal ,EditText1.Text, EditText2.Text ) می خوام اطلاعات در کارت حافظه خارجی ذخیره بشه ولی میاد داخل حافضه داخلی ذخیره می کنه در ضمن از این دسترسی هم استفاده کردم ولی نشد AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE) سلام فک کنم از این کد زیر استفاده کنی حل بشه : file.WriteString(File.DirRootExternal ,"","") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ لینکزیر رو بررسی کنید. احنمالا مشکلتون حل بشه «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ دوست عزیز سرچ کنید چیز سختی نیست والا کتابخانه کاربردی M_SdCard_Utils(انجام اعمال کپی حذف و ... بر روی مموری کارد) - کتابخانه ها (Libraries) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ در هم اکنون، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز سرچ کنید چیز سختی نیست والا کتابخانه کاربردی M_SdCard_Utils(انجام اعمال کپی حذف و ... بر روی مموری کارد) - کتابخانه ها (Libraries) - مرکز پاسخگویی به سوالات برنامه نویسی سلام . ممنون از اینکه جواب دادید بنده مشکلم رو این شکلی حل کردم و لی برای آقای شاهپیری امکانات بیشتری داره File.WriteString("/storage/sdcard1" , EditText1.Text, EditText2.Text ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۵ /storage/sdcard1 این یکی از مسیرهای احتمالی کارت حافظه است تو بعضی از دیوایسها فرق میکنه این مسیر خوشبختانه تو کتابخونه این موضوع در نظر گرفته شده و مسیر هایی که احتمال هست رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
softir 459
سلام
بنده این کد رو دادم
File.WriteString(File.DirDefaultExternal ,EditText1.Text, EditText2.Text )
می خوام اطلاعات در کارت حافظه خارجی ذخیره بشه ولی میاد داخل حافضه داخلی ذخیره می کنه
در ضمن از این دسترسی هم استفاده کردم ولی نشد
AddPermission(android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.