berayan 90 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ سلام من یه مولتی پنل ایجاد کردم که شامل یک ادیت تکست و 3 لیبل می باشد به همشونم تگ دادم حال می خوام وقتی 1 عدد وارد EditText میکنم داخل Label شماره 3 همون پنل نمایش داده بشه . از چه کدی باید استفاده کنم (آموزشهای تصویری استفاده از ابزار مولتی پنل رو هم دیدم ولی نشد تست کردم رو EditText خطا میده ) با تشکر منتظر راهنمایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۵ تو رویداد textchange از ادیت تکست باید این کارو بکنید Sub edittext_TextChanged (Old As String, New As String) labl3.Text=edittex.Text End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ تشکر از پاسخ امامن گفتم داخل مولتی پنل اینتوری که خودم بلد بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ بهتره کار خودتون رو سادتر کنید. روش زیر مشکلات تگ و سندر رو از بین میبره «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
من یه مولتی پنل ایجاد کردم که شامل یک ادیت تکست و 3 لیبل می باشد
به همشونم تگ دادم
حال می خوام وقتی 1 عدد وارد EditText میکنم داخل Label شماره 3 همون پنل نمایش داده بشه .
از چه کدی باید استفاده کنم
(آموزشهای تصویری استفاده از ابزار مولتی پنل رو هم دیدم ولی نشد تست کردم رو EditText خطا میده )
با تشکر منتظر راهنمایی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.