fun_code 216 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ سلام بنده نیاز دارم که در برنامه از اینکریپت RC4 استفاده کنم. یعنی بتونم که اطلاعات رو به RC4 تبدیل و اطلاعات RC4 رو دیکد کنم. جناب آرتا در پستی الگوریتم رو پیاده سازی کرده بودن ، فایل رو دانلود کردم باز نمیشد ! همچنین دوستی پیام داده بودن که فقط تبدیل کننده است و امکان دیکد شدن از RC4 وجود نداشته... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ در هم اکنون، nima_j گفته است : ممنون از کمکتون بنده نسخه قدیمی کتابخانه رو دانلود کرده بودم... فقط یه مشکل اساسی دارم که اگر در اینم کمکم کنید عااالی میشه... خروجی هر دو تابع make , make2 آرایه ای از بایت است. چطور به رشته تبدیلش کنیم ؟؟! خواستم از کتابخانه ByteConverter استفاده کنم اما کاربردی نداشت. بنده میخوام اطلاعات رو به RC4 تبدیل کنم و به وب سرویس بفرستم... فرض کنید متنی بصورت زیر داریم: salam , khoobi میخوام کلمات متن بالا را به RC4 تبدیل و بینشان کارکتر , بذارم و بفرستم به وب سرویس... و همچنین اطلاعات دریافتی از وب سرویس که RC4 هست رو انکد کنم. کد php اونو که گذاشتم.از لینک زیر دانلود کنید برای تبدیل به رشته و ارسال داده ها هم معمولا از بیس 64 استفاده می کنند . که خودم هم از همین روش چندباری استفاده کردم «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ یکی از خواص این الگوریتم اینه که اگه با یک کلید اینکریپتش کنید و دوباره با همون کلید اینکریپتش کنید. به حالت اول بر می گرده و دیکد میشه. در کتابخونه irUtility هم یه تابع براش وجود داره. تو انجمن بگردید پیدا میشه «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، امین مهدوی گفته است : یکی از خواص این الگوریتم اینه که اگه با یک کلید اینکریپتش کنید و دوباره با همون کلید اینکریپتش کنید. به حالت اول بر می گرده و دیکد میشه. در کتابخونه irUtility هم یه تابع براش وجود داره. تو انجمن بگردید پیدا میشه «موفق باشید.» از راهنمایی شما متشکرم کتابخانه را دریافت کردم... همراه با سورس بود. در سورس 3 متغیر زیر که انواع مختلف این کتابخانه است تعریف شده است: Dim f As IrFile Dim d As IrHardware Dim a As IrAudioFocus هر 3 متغیر رو چک کردم اما تابعی برای استفاده از RC4 وجود نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ این کتابخونه اش irUtility خب یه تابع داره بنام irRC4 من کلا برای دسترسی ساده تر به اونچه که می سازم یه آی آر قبلش می زارم Dim irc As irRC4 irc.make("text","pass") «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، امین مهدوی گفته است : این کتابخونه اش irUtility خب یه تابع داره بنام irRC4 من کلا برای دسترسی ساده تر به اونچه که می سازم یه آی آر قبلش می زارم Dim irc As irRC4 irc.make("text","pass") «موفق باشید.» ممنون از کمکتون بنده نسخه قدیمی کتابخانه رو دانلود کرده بودم... فقط یه مشکل اساسی دارم که اگر در اینم کمکم کنید عااالی میشه... خروجی هر دو تابع make , make2 آرایه ای از بایت است. چطور به رشته تبدیلش کنیم ؟؟! خواستم از کتابخانه ByteConverter استفاده کنم اما کاربردی نداشت. بنده میخوام اطلاعات رو به RC4 تبدیل کنم و به وب سرویس بفرستم... فرض کنید متنی بصورت زیر داریم: salam , khoobi میخوام کلمات متن بالا را به RC4 تبدیل و بینشان کارکتر , بذارم و بفرستم به وب سرویس... و همچنین اطلاعات دریافتی از وب سرویس که RC4 هست رو انکد کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، امین مهدوی گفته است : کد php اونو که گذاشتم.از لینک زیر دانلود کنید برای تبدیل به رشته و ارسال داده ها هم معمولا از بیس 64 استفاده می کنند . که خودم هم از همین روش چندباری استفاده کردم «موفق باشید.» خیلی ممنونم دقیقا با Base64 حل شد. من به رشته UTF8 تبدیل میکردم و متن خراب میشد... Base64 خودش یه الگوریتم کد هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، nima_j گفته است : خیلی ممنونم دقیقا با Base64 حل شد. من به رشته UTF8 تبدیل میکردم و متن خراب میشد... Base64 خودش یه الگوریتم کد هست ؟ کاربردش برای امنیت نیست بیشتر کاربردش برای قرار دادن کارکترهای غیر متنی در متون بکار میره بیس۶۴ - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد مثلا قرار دادن تصویر درون html و یا همون کاری که شما لازمتون شد. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام
بنده نیاز دارم که در برنامه از اینکریپت RC4 استفاده کنم. یعنی بتونم که اطلاعات رو به RC4 تبدیل و اطلاعات RC4 رو دیکد کنم.
جناب آرتا در پستی الگوریتم رو پیاده سازی کرده بودن ، فایل رو دانلود کردم باز نمیشد !
همچنین دوستی پیام داده بودن که فقط تبدیل کننده است و امکان دیکد شدن از RC4 وجود نداشته...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.