Gray Mind 913 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه سورس دارم که از JNI استفاده کرده واسه ایمپورت توی اندروید استودیو حتما باید android ndk رو سیستم نصب باشه؟ بدون این نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ در هم اکنون، Gray Mind گفته است : سلام دوستان من یه سورس دارم که از JNI استفاده کرده واسه ایمپورت توی اندروید استودیو حتما باید android ndk رو سیستم نصب باشه؟ بدون این نمیشه؟ معمولا فایل کامپایلش رو هم کنارش می زارند داخل پوشه libs اگه نیست که باید حتما کامپایل بشه. که از لینک زیر میتونی دانلودش کنی اگر هم کم حجمه و نمی خوای واسش NDK رو دان کنی کد رو آپلود کن تا کتابخونه اش رو واست بفرستم «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ در 41 دقیقه قبل، امین مهدوی گفته است : معمولا فایل کامپایلش رو هم کنارش می زارند داخل پوشه libs اگه نیست که باید حتما کامپایل بشه. که از لینک زیر میتونی دانلودش کنی اگر هم کم حجمه و نمی خوای واسش NDK رو دان کنی کد رو آپلود کن تا کتابخونه اش رو واست بفرستم «موفق باشید.» بیا داداش کد های c رو گذاشتم ممنون میشم فعلا نمیتونم ndk رو دانلود کنم codes.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ netguard خروجی متناسب همه CPUهاست «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام دوستان من یه سورس دارم که از JNI استفاده کرده
واسه ایمپورت توی اندروید استودیو حتما باید android ndk رو سیستم نصب باشه؟
بدون این نمیشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.