الان نزدیک به یک ماه شده که دیزاین فورم صفحه هات طراحی کردم
اینو لازمه که بدونید من بصورت یک آماتورم هستم
بخاطر علاقه زیاد به اندروید نویسی تونستم در عرض 6 ماه خودم به این مرحله برسونم
من تو این پروژه تمام آیکون و عکس های دیگر بصورت png تولید کردم و در فتوشاپ برای طراحی دیزاین صفحه هات نرم افزارم در مقیاس رزولیش 1440*2560 در فتوشاپ طراحی کردم
حجم تولید شده فایل apk این نرم افزار 28 مگابایت شده برام تعجبه چرا اینقدر حجم گرفته ؟
من برای زیبای کارم در قسمت منو نرم افزارم از کتایخانه AHNavigationDrawer استفاده کردم
خیلی خوب کارم پیش بردم تا الان ....
مشکل من :
فقط فقط سرعت خوب و انعطافی و نرم بین صفحه هات اکتیویتی هام ندارم .... بسختی تغییر لود شدن و نمایش اکتیویتی هام اجرا میکنه برام دل چسب نیست
لطف این فایل ویدویی ببینید حجمش 5 مگابایته ممنون میشم دانلود کنید و نظر بدید مشکلم چطور حل کنم
سوال
mojtaba68 62
سلام دوستان من یک مشکلی در طراحی برام بوجود اومده
الان نزدیک به یک ماه شده که دیزاین فورم صفحه هات طراحی کردم
اینو لازمه که بدونید من بصورت یک آماتورم هستم
بخاطر علاقه زیاد به اندروید نویسی تونستم در عرض 6 ماه خودم به این مرحله برسونم
من تو این پروژه تمام آیکون و عکس های دیگر بصورت png تولید کردم و در فتوشاپ برای طراحی دیزاین صفحه هات نرم افزارم در مقیاس رزولیش 1440*2560 در فتوشاپ طراحی کردم
حجم تولید شده فایل apk این نرم افزار 28 مگابایت شده برام تعجبه چرا اینقدر حجم گرفته ؟
من برای زیبای کارم در قسمت منو نرم افزارم از کتایخانه AHNavigationDrawer استفاده کردم
خیلی خوب کارم پیش بردم تا الان ....
مشکل من :
فقط فقط سرعت خوب و انعطافی و نرم بین صفحه هات اکتیویتی هام ندارم .... بسختی تغییر لود شدن و نمایش اکتیویتی هام اجرا میکنه برام دل چسب نیست
لطف این فایل ویدویی ببینید حجمش 5 مگابایته ممنون میشم دانلود کنید و نظر بدید مشکلم چطور حل کنم
دانلود فایل ویدیویی .......
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.