koorosh 6 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ من یه برنامه نوشتم که با دیزاین ساپورته و سه تا تب توش درست کردم ولی متاسفانه نمیشه اکتیویتی اد کرد توی تبها و فقط میشه لایوت اضافه کرد حالا از اساتید محترم در خواست دارم که اگه راهی هست کمکم کنن که خیلی گیر کردم ؟ میخوام یه جوری اکتیویتی توی تب ها اد کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ در 55 دقیقه قبل، koorosh گفته است : من یه برنامه نوشتم که با دیزاین ساپورته و سه تا تب توش درست کردم ولی متاسفانه نمیشه اکتیویتی اد کرد توی تبها و فقط میشه لایوت اضافه کرد حالا از اساتید محترم در خواست دارم که اگه راهی هست کمکم کنن که خیلی گیر کردم ؟ میخوام یه جوری اکتیویتی توی تب ها اد کنم دوست عزیز امکانش نیست تو تب ها اکتیویتی اد کنی خب چیزی که تو اون اکتیویتی لود کردی یا ساختی رو تو یه پنل بساز اد کن به دیزاین ساپرت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ در 10 دقیقه قبل، mkabir گفته است : دوست عزیز امکانش نیست تو تب ها اکتیویتی اد کنی خب چیزی که تو اون اکتیویتی لود کردی یا ساختی رو تو یه پنل بساز اد کن به دیزاین ساپرت آخه توی پنل نمیشه job done ساخت و توی یه اکتیویتی هم نمیشه دوتا job done ساخت مشکل من دقیقا اینه که نیاز به دوتا جاب دان دارم ولی متاسفاته نمیشه هر دوشو توی اکتیوتی اصلی پیاده کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، koorosh گفته است : آخه توی پنل نمیشه job done ساخت و توی یه اکتیویتی هم نمیشه دوتا job done ساخت مشکل من دقیقا اینه که نیاز به دوتا جاب دان دارم ولی متاسفاته نمیشه هر دوشو توی اکتیوتی اصلی پیاده کرد اصلا دو تا jobdone نمیخاد که شما وقتی داری متغیر httpjob رو اینیشیالایز میکنی یه نام میدی و me از اون نام تو job done استفاده میشه به شکل زیر Dim ht1,ht2 As HttpJob ht1.Initialize("ht1",Me) ht1.Initialize("ht2",Me) Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "ht1" Then 'نجام عملیات برای متغیر اول else if job.JobName = "ht2" Then 'انجام عملیات برای متغیر دوم End If Else ProgressDialogHide ToastMessageShow("خطا در ارتباط",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، mkabir گفته است : اصلا دو تا jobdone نمیخاد که شما وقتی داری متغیر httpjob رو اینیشیالایز میکنی یه نام میدی و me از اون نام تو job done استفاده میشه به شکل زیر Dim ht1,ht2 As HttpJob ht1.Initialize("ht1",Me) ht1.Initialize("ht2",Me) Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "ht1" Then 'نجام عملیات برای متغیر اول else if job.JobName = "ht2" Then 'انجام عملیات برای متغیر دوم End If Else ProgressDialogHide ToastMessageShow("خطا در ارتباط",False) End If End Sub الان من یه جاب دان دارم برای ساخت مولتی پنل و فراخوانی اطلاعاتی از طریق مولتی پنل و یه سرچ پیشرفته انلاین از طریق دیتنابیس انلاین دارم ینی من جاب دان این دو عملیات رو توی این دستوری که دادید پیاده سازی کنم مشکل حل میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 16 دقیقه قبل، koorosh گفته است : الان من یه جاب دان دارم برای ساخت مولتی پنل و فراخوانی اطلاعاتی از طریق مولتی پنل و یه سرچ پیشرفته انلاین از طریق دیتنابیس انلاین دارم ینی من جاب دان این دو عملیات رو توی این دستوری که دادید پیاده سازی کنم مشکل حل میشه؟ اره برای سوال های دگه لطفا این تاپیک استفاده نکنید.بله برای فراخوانی اطلاعات از یک متغیر httpjob استفاده کنید و برای جست و جو از یکی دیگه و هرکدوم مو قع اینیشیالایز نام متفاوت بدین و تو جاب دان بررسی کنید ببینید کدوم جاب شما به پایان رسید و عملیات های مربوطه رو انجام بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۵ در 55 دقیقه قبل، mkabir گفته است : اره برای سوال های دگه لطفا این تاپیک استفاده نکنید.بله برای فراخوانی اطلاعات از یک متغیر httpjob استفاده کنید و برای جست و جو از یکی دیگه و هرکدوم مو قع اینیشیالایز نام متفاوت بدین و تو جاب دان بررسی کنید ببینید کدوم جاب شما به پایان رسید و عملیات های مربوطه رو انجام بدین ممنونم ازت امیدوارم خیر ببینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/10/19, 00:09:42، mkabir گفته است : اصلا دو تا jobdone نمیخاد که شما وقتی داری متغیر httpjob رو اینیشیالایز میکنی یه نام میدی و me از اون نام تو job done استفاده میشه به شکل زیر Dim ht1,ht2 As HttpJob ht1.Initialize("ht1",Me) ht1.Initialize("ht2",Me) Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "ht1" Then 'نجام عملیات برای متغیر اول else if job.JobName = "ht2" Then 'انجام عملیات برای متغیر دوم End If Else ProgressDialogHide ToastMessageShow("خطا در ارتباط",False) End If End Sub سلام دوست عزیز خوبید؟ من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی جواب نداد نمونه کد رو میذارم خودتون بررسی کنید Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "dl" Then parser.Initialize(job.GetString) Dim lst As List lst.Initialize lst = parser.NextArray For i = 0 To lst.Size - 1 Dim m As Map = lst.Get(i) Dim p As Panel p.Initialize("p") sv.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100%y) top = top + 30%y p.LoadLayout("multipanel") Dim dl As ImageDller dl.Initialize dl.Download(imgMulti,m.Get("imgname")) lblMultiTitle.Text= m.Get("title") lblMultiText.Text = m.Get("text") lblgheymat.Text = m.Get("gheymat") lblmakan.Text = m.Get("shahr") lbladres.Text=m.Get("adres") lblemail.Text=m.Get("email") lblgroups.Text=m.Get("groups") lblmobile.Text=m.Get("mobile") lbltelefon.Text=m.Get("telefon") sv.Panel.Height = top + 18.5%y Next else if job.JobName = "dl2" Then parser.Initialize(job.GetString) Dim lst As List lst.Initialize lst = parser.NextArray For i = 0 To lst.Size - 1 Dim m As Map = lst.Get(i) Dim p As Panel p.Initialize("p") sv.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100%y) top = top + 30%y p.LoadLayout("multipanel") Dim dl As ImageDller dl.Initialize dl.Download(imgMulti,m.Get("imgname")) lblMultiTitle.Text= m.Get("title") lblMultiText.Text = m.Get("text") lblgheymat.Text = m.Get("gheymat") lblmakan.Text = m.Get("shahr") lbladres.Text=m.Get("adres") lblemail.Text=m.Get("email") lblgroups.Text=m.Get("groups") lblmobile.Text=m.Get("mobile") lbltelefon.Text=m.Get("telefon") sv.Panel.Height = top + 18.5%y Next End If Else ProgressDialogHide ToastMessageShow("خطا در ارتباط",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/10/24, 11:19:17، koorosh گفته است : من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی جواب نداد نمونه کد رو میذارم خودتون بررسی کنید درود . کد ها به نظر مشکلی نداره سوال من اینجاست اصلا مقداری رو با httpjob پست یا گت و یا دانلود میکنید که رویداد جاب دان انجام بشه یا خیر ؟؟ و همینطور نام وارد شده که تو جاب دان بررسی شده صحیح ه یا نه می تونید تو هر قسمت جاب دان یه لوگ بزارید ببیندید اصلا کدها اجرا میشه یا نه log(1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ در 33 دقیقه قبل، mkabir گفته است : درود . کد ها به نظر مشکلی نداره سوال من اینجاست اصلا مقداری رو با httpjob پست یا گت و یا دانلود میکنید که رویداد جاب دان انجام بشه یا خیر ؟؟ و همینطور نام وارد شده که تو جاب دان بررسی شده صحیح ه یا نه می تونید تو هر قسمت جاب دان یه لوگ بزارید ببیندید اصلا کدها اجرا میشه یا نه log(1) دوست عزیز من خیلی اماتور هستم میشه بگید دقیقا مثلا مقدار چی رو باید گت یا دانلود کنم؟ چطوری لاگ بگیرم اگه امکانش هست روی کدهای نوشته شده توضیح بدید گه بهتر توجیه بشم!!! ممنون از اینکه توجه میکنید و پیگیر مشکل من هستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ الان شما دوتا کار انجام میدید یک دانلود و جست وجو اصلا موقع که اکتیویتی اجرا میشه فایل php در سرور تون رو اجرا میکنید یا ن ؟چون بالاخره باید ی سری اطلاعات گرفته بشه تا بشه بعد ازشون استفاده کرد برای مثال شما یه دیتابیس آنلاین دارین و فایل php مربوط به اون رو نوشتین حالا تو بیسیک باید اون رو باز کنید تا اطلاعاتش گرفته شه اگر امکان داره از فایل های php تون هم اینجا قرار بدید مثلا من ی فایل php دارم که اطلاعات دیتابیس رو میگیره و به شکل جیسون نمایش میده پس من باید اسمس رو تو برنامه با httpjob از مکان سرور بخوام در واقع انگار من این فایل رو در مرورگر بازکردم و از اطلاعاتی که میده استفاده میکنم برای اینکار job.Initialize("job",Me) Job.PostString("http://site.com/Android/show.php","") الان من در کد بالا فایل php رو از هاست م و پوشه Android که در اون کد های php م قرار داره اجرا کردم و باتوجه به ساختار فایل php مثلا اطلاعات یک جدول دیتابیس رو به شکل متن به من میده و درواقع همون job.getstring میاد این اطلاعات رو میاره تو بیسیک و ازش استفاده میکنیم اگر مشکلی داری تلگرلم هم میتونبی بیای @mehdimou لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، mkabir گفته است : الان شما دوتا کار انجام میدید یک دانلود و جست وجو اصلا موقع که اکتیویتی اجرا میشه فایل php در سرور تون رو اجرا میکنید یا ن ؟چون بالاخره باید ی سری اطلاعات گرفته بشه تا بشه بعد ازشون استفاده کرد برای مثال شما یه دیتابیس آنلاین دارین و فایل php مربوط به اون رو نوشتین حالا تو بیسیک باید اون رو باز کنید تا اطلاعاتش گرفته شه اگر امکان داره از فایل های php تون هم اینجا قرار بدید مثلا من ی فایل php دارم که اطلاعات دیتابیس رو میگیره و به شکل جیسون نمایش میده پس من باید اسمس رو تو برنامه با httpjob از مکان سرور بخوام در واقع انگار من این فایل رو در مرورگر بازکردم و از اطلاعاتی که میده استفاده میکنم برای اینکار job.Initialize("job",Me) Job.PostString("http://site.com/Android/show.php","") الان من در کد بالا فایل php رو از هاست م و پوشه Android که در اون کد های php م قرار داره اجرا کردم و باتوجه به ساختار فایل php مثلا اطلاعات یک جدول دیتابیس رو به شکل متن به من میده و درواقع همون job.getstring میاد این اطلاعات رو میاره تو بیسیک و ازش استفاده میکنیم اگر مشکلی داری تلگرلم هم میتونبی بیای @mehdimou بازم ممنون بابت راهنماییتون خب من اون فایل php رو با زدن روی دکمه سرچ صدا میکنم که چایین کدشو میارم براتو Sub btnsearch_Click If edtsearch.Text <> "" Then sv.Panel.RemoveAllViews t = 5dip sv.Panel.Height = 10dip downloader2.PostString("http://otisiran.ir/asan/search.php","txt="&edtsearch.Text) End If End Sub و اما کدهای php : <?php $con=mysqli_connect("localhost","elevator_userapk","asansor","elevator_asansor"); if(mysqli_connect_error()){ echo "Failed To Connect To MYSQL" . mysqli_connect_error(); } mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); if (isset($_POST['txt'])){ $st = $db->query("SELECT * FROM apk WHERE t=1 AND title or text LIKE '%".$_POST['txt']."%'"); $output = array(); while($row = mysqli_fetch_array($result)){ $record = array(); $record['title'] = $row['title']; $record['text'] = $row['text']; $record['gheymat'] = $row['gheymat']; $record['shahr'] = $row['shahr']; $record['mobile'] = $row['mobile']; $record['telefon'] = $row['telefon']; $record['adres'] = $row['adres']; $record['groups'] = $row['groups']; $record['imgname'] = "http://otisiran.ir/asan/images/" . $row['imgname']; $output[] = $record; } } echo json_encode($output); mysqli_close($con); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۵ در در 1395/10/19, 00:19:07، koorosh گفته است : الان من یه جاب دان دارم برای ساخت مولتی پنل و فراخوانی اطلاعاتی از طریق مولتی پنل و یه سرچ پیشرفته انلاین از طریق دیتنابیس انلاین دارم ینی من جاب دان این دو عملیات رو توی این دستوری که دادید پیاده سازی کنم مشکل حل میشه؟ سلام دوست عزیز خوبید؟ من کاری که شما گفتید انجام دادم ولی جواب نداد نمونه کد رو میذارم خودتون بررسی کنید Sub JobDone (job As HttpJob) If job.Success = True Then If job.JobName = "dl" Then parser.Initialize(job.GetString) Dim lst As List lst.Initialize lst = parser.NextArray For i = 0 To lst.Size - 1 Dim m As Map = lst.Get(i) Dim p As Panel p.Initialize("p") sv.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100%y) top = top + 30%y p.LoadLayout("multipanel") Dim dl As ImageDller dl.Initialize dl.Download(imgMulti,m.Get("imgname")) lblMultiTitle.Text= m.Get("title") lblMultiText.Text = m.Get("text") lblgheymat.Text = m.Get("gheymat") lblmakan.Text = m.Get("shahr") lbladres.Text=m.Get("adres") lblemail.Text=m.Get("email") lblgroups.Text=m.Get("groups") lblmobile.Text=m.Get("mobile") lbltelefon.Text=m.Get("telefon") sv.Panel.Height = top + 18.5%y Next else if job.JobName = "dl2" Then parser.Initialize(job.GetString) Dim lst As List lst.Initialize lst = parser.NextArray For i = 0 To lst.Size - 1 Dim m As Map = lst.Get(i) Dim p As Panel p.Initialize("p") sv.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100%y) top = top + 30%y p.LoadLayout("multipanel") Dim dl As ImageDller dl.Initialize dl.Download(imgMulti,m.Get("imgname")) lblMultiTitle.Text= m.Get("title") lblMultiText.Text = m.Get("text") lblgheymat.Text = m.Get("gheymat") lblmakan.Text = m.Get("shahr") lbladres.Text=m.Get("adres") lblemail.Text=m.Get("email") lblgroups.Text=m.Get("groups") lblmobile.Text=m.Get("mobile") lbltelefon.Text=m.Get("telefon") sv.Panel.Height = top + 18.5%y Next End If Else ProgressDialogHide ToastMessageShow("خطا در ارتباط",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
koorosh 6
من یه برنامه نوشتم که با دیزاین ساپورته و سه تا تب توش درست کردم ولی متاسفانه نمیشه اکتیویتی اد کرد توی تبها و فقط میشه لایوت اضافه کرد حالا از اساتید محترم در خواست دارم که اگه راهی هست کمکم کنن که خیلی گیر کردم ؟
میخوام یه جوری اکتیویتی توی تب ها اد کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.